Fektessen be felelősségteljesen! Fektessen be felelősségteljesen!A különbözeten alapuló ügyletek (CFD-k) komplex pénzügyi eszközök, és a befektetett tőke gyors elvesztésének a kockázatát hordozzák magukban a tőkeáttétel miatt. A lakossági befektetők 83.39%-a veszít a befektetéssel, amikor az FxPro által kínált CFD-kkel és különbözeti spekulációkkal kereskedik. Kérem, győződjön meg arról, hogy megértette a CFD-k működését és vállalhatja-e a kockázatot, hogy akár a teljes befektetett vagyonát is elveszítheti!

USDTRY - Amerikai dollár / Török líra

Devizacsere-ügylet rövid: 294.3116 PointsDevizacsere-ügylet hosszú: -2544.906 Points
Alacsony: 22.99286Különbözet MT5 változóMagas: 23.53536
Globális tőzsdei szekciók időpontjai
Sydney
18:54 (Helyi)
Megnyílik 38h 56m
Tokió
17:54 (Helyi)
Megnyílik 39h 6m
London
9:54 (Helyi)
Megnyílik 46h 6m
New York
4:54 (Helyi)
Megnyílik 52h 36m

USDTRY kereskedési diagram

D1
W1
M1
No chart data
A múltbéli teljesítmény nem jelent garanciát a jövőbeli teljesítményre.

Kereskedési feltételek

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Végrehajtás
Piaci végrehajtás
Piaci végrehajtás
cTraderÁrrések+ 0.35 dollár 10K dollár kereskedési forgalom után
legkisebb: 64.00átlagos: 516.85
A piac nyitvatartási ideje*Jelenleg zárva
A piac nyitvatartási ideje*Jelenleg zárva
Limit és stop szint0 points
Alkalmazott margin(1:100 tőkeáttételi ráta) amerikai dollárban1000 TRY X USDTRY Rate
Legkisebb ügylet méret1000 USD (0.01 lots)
Legkisebb lépés növekvő ügyletmérethez1000 USD
Fedezeti követelmények egy visszazárási pozíció megnyitásához*0

* Csak > 100% margin szint esetén

Az platformokhoz biztosított átlagos árrések naponta frissülnek, hogy tükrözzék az előző napi átlagot.Habár az FxPro megpróbál versenyképes különbözeteket kínálni a teljes kereskedési időszak alatt, az ügyfeleknek figyelembe kell venniük, hogy ez változhat és érzékeny a piaci viszonyok változására. A fenti példa csak illusztrációként szolgál. Az ügyfeleknek azt javasoljuk, hogy rendszeresen kövessék a fontos hírek bejelentését a gazdasági naptárunkban, ami a különbözetek bővülését eredményezheti többek között.

A fenti különbözetek normál devizacsere kereskedési feltételek mellett alkalmazhatók. Az FxPro fenntartja a jogot arra, hogy megváltoztassa a fenti különbözeteket az Üzleti szabályzat és felhasználói feltételeknek megfelelően.

Az USD/TRY devizapár két fontos globális devizát, az amerikai dollárt és a török lírát egyesíti. Ritkán kereskednek vele Törökországon kívül, és a devizapár ismert volatilitásáról, kiszámíthatatlanságáról és spontaneitásáról. A piac hajlamos hirtelen és gyors mozgásokra, és ennek eredményeként a pár gyakran alkalmatlan kezdő befektetőknek. Tapasztalt kereskedők kezében, azonban kiváló lehetőséget jelent profit elérésére, de a kockázat is jelentős.

Fektessen be még ma az FxPro-val!