Fektessen be felelősségteljesen! Fektessen be felelősségteljesen!A különbözeten alapuló ügyletek (CFD-k) komplex pénzügyi eszközök, és a befektetett tőke gyors elvesztésének a kockázatát hordozzák magukban a tőkeáttétel miatt. A lakossági befektetők 83.39%-a veszít a befektetéssel, amikor az FxPro által kínált CFD-kkel és különbözeti spekulációkkal kereskedik. Kérem, győződjön meg arról, hogy megértette a CFD-k működését és vállalhatja-e a kockázatot, hogy akár a teljes befektetett vagyonát is elveszítheti!

USDSGD - Amerikai dollár / Szingapúri dollár

Devizacsere-ügylet rövid: -15.3319 PointsDevizacsere-ügylet hosszú: -7.9417 Points
Alacsony: 1.34031Különbözet MT5 változóMagas: 1.34320
Globális tőzsdei szekciók időpontjai
Sydney
18:47 (Helyi)
Megnyílik 39h 3m
Tokió
17:47 (Helyi)
Megnyílik 39h 13m
London
9:47 (Helyi)
Megnyílik 46h 13m
New York
4:47 (Helyi)
Megnyílik 52h 43m

USDSGD kereskedési diagram

D1
W1
M1
No chart data
A múltbéli teljesítmény nem jelent garanciát a jövőbeli teljesítményre.

Kereskedési feltételek

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Végrehajtás
Piaci végrehajtás
Piaci végrehajtás
cTraderÁrrések+ 0.35 dollár 10K dollár kereskedési forgalom után
legkisebb: 7.00átlagos: 8.34
A piac nyitvatartási ideje*Jelenleg zárva
A piac nyitvatartási ideje*Jelenleg zárva
Limit és stop szint0 points
Alkalmazott margin(1:100 tőkeáttételi ráta) amerikai dollárban1000 SGD X USDSGD Rate
Legkisebb ügylet méret1000 USD (0.01 lots)
Legkisebb lépés növekvő ügyletmérethez1000 USD
Fedezeti követelmények egy visszazárási pozíció megnyitásához*0

* Csak > 100% margin szint esetén

Az platformokhoz biztosított átlagos árrések naponta frissülnek, hogy tükrözzék az előző napi átlagot.Habár az FxPro megpróbál versenyképes különbözeteket kínálni a teljes kereskedési időszak alatt, az ügyfeleknek figyelembe kell venniük, hogy ez változhat és érzékeny a piaci viszonyok változására. A fenti példa csak illusztrációként szolgál. Az ügyfeleknek azt javasoljuk, hogy rendszeresen kövessék a fontos hírek bejelentését a gazdasági naptárunkban, ami a különbözetek bővülését eredményezheti többek között.

A fenti különbözetek normál devizacsere kereskedési feltételek mellett alkalmazhatók. Az FxPro fenntartja a jogot arra, hogy megváltoztassa a fenti különbözeteket az Üzleti szabályzat és felhasználói feltételeknek megfelelően.

Az USD/SGD devizapár volatilis és kiszámíthatatlan kombinációnak tartják. Nehéz követni és előre jelezni, de a devizapárral komoly profitot kereshet. A devizapár teljesítménye erősen függ a világ két jelentős, de nagyon különböző gazdasága az Egyesült Államok és Szingapúr gazdaságától, és a két egymással ritkán párhuzamos deviza mozgásának eredményeként nagyon kockázatos befektetésnek számít. Ha Ön egy kockázatvállaló tapasztalt befektető, akkor ez a devizapár egy tökéletes választás lehet Önnek.

Fektessen be még ma az FxPro-val!