Fektessen be felelősségteljesen! Fektessen be felelősségteljesen!A különbözeten alapuló ügyletek (CFD-k) komplex pénzügyi eszközök, és a befektetett tőke gyors elvesztésének a kockázatát hordozzák magukban a tőkeáttétel miatt. A lakossági befektetők 84.72%-a veszít a befektetéssel, amikor az FxPro által kínált CFD-kkel és különbözeti spekulációkkal kereskedik. Kérem, győződjön meg arról, hogy megértette a CFD-k működését és vállalhatja-e a kockázatot, hogy akár a teljes befektetett vagyonát is elveszítheti!

USDPLN - Amerikai dollár / Lengyel zloty

Devizacsere-ügylet rövid: 8.1377 PointsDevizacsere-ügylet hosszú: -96.8514 Points
Alacsony: 4.87214Különbözet MT5 változóNagy: 4.94765
Globális tőzsdei szekciók időpontjai
Sydney
16:53 (Helyi)
Megnyílik 16h 57m
Tokió
15:53 (Helyi)
Megnyílik 17h 7m
London
7:53 (Helyi)
Megnyílik 0h 7m
New York
2:53 (Helyi)
Megnyílik 6h 37m

USDPLN kereskedési diagram

D1
W1
M1
No chart data
A múltbéli teljesítmény nem jelent garanciát a jövőbeli teljesítményre.

Kereskedési feltételek

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
végrehajtás
Piaci végrehajtás
Piaci végrehajtás
cTraderÁrrések+ 0.35 dollár 10K dollár kereskedési forgalom után
legkisebb: 29.50átlagos: 53.48
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Limit és stop szint0 points
Alkalmazott árrés (1:100 tőkeáttételi arány) amerikai dollárban1000 PLN X USDPLN Rate
Legkisebb ügylet méret1000 USD (0.01 lots)
Legkisebb lépés növekvő ügyletmérethez1000 USD
Árrés követelmények egy visszazárási pozíció megnyitásához*0

* Csak > 100% árrésszint esetén

Az platformokhoz biztosított átlagos árrések naponta frissülnek, hogy tükrözzék az előző napi átlagot.Habár az FxPro megpróbál versenyképes különbözeteket kínálni a teljes kereskedési időszak alatt, az ügyfeleknek figyelembe kell venniük, hogy ez változhat és érzékeny a piaci viszonyok változására. A fenti példa csak illusztrációként szolgál. Az ügyfeleknek azt javasoljuk, hogy rendszeresen kövessék a fontos hírek bejelentését a gazdasági naptárunkban, ami a különbözetek bővülését eredményezheti többek között.

A fenti különbözetek normál devizacsere kereskedési feltételek mellett alkalmazhatók. Az FxPro fenntartja a jogot arra, hogy megváltoztassa a fenti különbözeteket az Üzleti szabályzat és felhasználói feltételeknek megfelelően.

Az USD/PLN devizapár két nagyon különböző devizát egyesít a lengyel zlotyt és az amerikai dollárt. A devizapár teljesítményét erősen befolyásolja a két ország gazdasági teljesítménye, és a két ország gazdaságát alakító sok eltérő tényezőnek köszönhetően volatilisnek, megjósolhatatlannak és kockázatosnak számít. Kezdő kereskedőknek nem alkalmas, de a pár mindenesetre hasznos eszköz a portfolió diverzifikálásához kockázatvállaló, tapasztalt befektetőknek.

Ha ebbe a párba akar befektetni, akkor lépjen kapcsolatba az FxPro-val!