Devizacsere-ügylet rövid: 0 Devizacsere-ügylet hosszú: 0
Alacsony: 0.00Különbözet MT4 változóNagy: 0.00
Globális tőzsdei szekciók időpontjai
Sydney
22:38 (Helyi)
Megnyílik 11h 12m
Tokió
20:38 (Helyi)
Megnyílik 12h 22m
London
12:38 (Helyi)
Megnyílik 19h 22m
New York
7:38 (Helyi)
Megnyílik 25h 52m
A múltbéli teljesítmény nem jelent garanciát a jövőbeli teljesítményre.