Kereskedési feltételek

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Végrehajtás
Piaci végrehajtás
Piaci végrehajtás
cTraderÁrrések+ 0.35 dollár 10K dollár kereskedési forgalom után
legkisebb: 4.30átlagos: 6.54
A piac nyitvatartási ideje*Most nyitva
A piac nyitvatartási ideje*Most nyitva
Limit és stop szint0 points
Alkalmazott margin(1:100 tőkeáttételi ráta) amerikai dollárban1000 HKD X USDHKD Rate
Legkisebb ügylet méret1000 USD (0.01 lots)
Legkisebb lépés növekvő ügyletmérethez1000 USD
Fedezeti követelmények egy visszazárási pozíció megnyitásához*0

* Csak > 100% margin szint esetén

Az platformokhoz biztosított átlagos árrések naponta frissülnek, hogy tükrözzék az előző napi átlagot.Habár az FxPro megpróbál versenyképes különbözeteket kínálni a teljes kereskedési időszak alatt, az ügyfeleknek figyelembe kell venniük, hogy ez változhat és érzékeny a piaci viszonyok változására. A fenti példa csak illusztrációként szolgál. Az ügyfeleknek azt javasoljuk, hogy rendszeresen kövessék a fontos hírek bejelentését a gazdasági naptárunkban, ami a különbözetek bővülését eredményezheti többek között.

A fenti különbözetek normál devizacsere kereskedési feltételek mellett alkalmazhatók. Az FxPro fenntartja a jogot arra, hogy megváltoztassa a fenti különbözeteket az Üzleti szabályzat és felhasználói feltételeknek megfelelően.

Az USD/HKD két fontos világdevizát egyesít: a hongkongi dollár és az amerikai dollárt. A devizapárt erősen befolyásolja a két ország gazdasága közötti kapcsolat, és ennek eredménye a tipikusan volatilis, nehezen megjósolható és nagyon kockázatos. Ezeket az országokat nagyon különböző tényezők befolyásolják, ami azt jelenti, hogy az egyik ország piacán lévő ármozgásokat nem követi a másik ország piacán az árváltozás. Ennek eredményeként az árfolyam gyorsan változhat tökéletes lehetőséget jelentve okos befektetőknek nyereségszerzésre.

Ha az USD/HKD devizapárt hozzá akarja adni a portfóliójához, akkor lépjen kapcsolatba velünk most!