Fektessen be felelősségteljesen! Fektessen be felelősségteljesen!A különbözeten alapuló ügyletek (CFD-k) komplex pénzügyi eszközök, és a befektetett tőke gyors elvesztésének a kockázatát hordozzák magukban a tőkeáttétel miatt. A lakossági befektetők 83.39%-a veszít a befektetéssel, amikor az FxPro által kínált CFD-kkel és különbözeti spekulációkkal kereskedik. Kérem, győződjön meg arról, hogy megértette a CFD-k működését és vállalhatja-e a kockázatot, hogy akár a teljes befektetett vagyonát is elveszítheti!

USDHKD - Amerikai dollár / Hongkongi dollár

Devizacsere-ügylet rövid: -99.628 PointsDevizacsere-ügylet hosszú: -47.4522 Points
Alacsony: 7.83174Különbözet MT5 változóMagas: 7.83941
Globális tőzsdei szekciók időpontjai
Sydney
18:09 (Helyi)
Megnyílik 39h 41m
Tokió
17:09 (Helyi)
Megnyílik 39h 51m
London
9:09 (Helyi)
Megnyílik 46h 51m
New York
4:09 (Helyi)
Megnyílik 53h 21m

USDHKD kereskedési diagram

D1
W1
M1
No chart data
A múltbéli teljesítmény nem jelent garanciát a jövőbeli teljesítményre.

Kereskedési feltételek

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Végrehajtás
Piaci végrehajtás
Piaci végrehajtás
cTraderÁrrések+ 0.35 dollár 10K dollár kereskedési forgalom után
legkisebb: 4.00átlagos: 6.72
A piac nyitvatartási ideje*Jelenleg zárva
A piac nyitvatartási ideje*Jelenleg zárva
Limit és stop szint0 points
Alkalmazott margin(1:100 tőkeáttételi ráta) amerikai dollárban1000 HKD X USDHKD Rate
Legkisebb ügylet méret1000 USD (0.01 lots)
Legkisebb lépés növekvő ügyletmérethez1000 USD
Fedezeti követelmények egy visszazárási pozíció megnyitásához*0

* Csak > 100% margin szint esetén

Az platformokhoz biztosított átlagos árrések naponta frissülnek, hogy tükrözzék az előző napi átlagot.Habár az FxPro megpróbál versenyképes különbözeteket kínálni a teljes kereskedési időszak alatt, az ügyfeleknek figyelembe kell venniük, hogy ez változhat és érzékeny a piaci viszonyok változására. A fenti példa csak illusztrációként szolgál. Az ügyfeleknek azt javasoljuk, hogy rendszeresen kövessék a fontos hírek bejelentését a gazdasági naptárunkban, ami a különbözetek bővülését eredményezheti többek között.

A fenti különbözetek normál devizacsere kereskedési feltételek mellett alkalmazhatók. Az FxPro fenntartja a jogot arra, hogy megváltoztassa a fenti különbözeteket az Üzleti szabályzat és felhasználói feltételeknek megfelelően.

Az USD/HKD két fontos világdevizát egyesít: a hongkongi dollár és az amerikai dollárt. A devizapárt erősen befolyásolja a két ország gazdasága közötti kapcsolat, és ennek eredménye a tipikusan volatilis, nehezen megjósolható és nagyon kockázatos. Ezeket az országokat nagyon különböző tényezők befolyásolják, ami azt jelenti, hogy az egyik ország piacán lévő ármozgásokat nem követi a másik ország piacán az árváltozás. Ennek eredményeként az árfolyam gyorsan változhat tökéletes lehetőséget jelentve okos befektetőknek nyereségszerzésre.

Ha az USD/HKD devizapárt hozzá akarja adni a portfóliójához, akkor lépjen kapcsolatba velünk most!