Kereskedési feltételek

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Végrehajtás
Piaci végrehajtás
Piaci végrehajtás
cTraderÁrrések+ 0.35 dollár 10K dollár kereskedési forgalom után
legkisebb: 6.10átlagos: 8.65
A piac nyitvatartási ideje*Most nyitva
A piac nyitvatartási ideje*Most nyitva
Limit és stop szint0 points
Alkalmazott margin(1:100 tőkeáttételi ráta) amerikai dollárban1000 CNH X USDCNH Rate
Legkisebb ügylet méret1000 USD (0.01 lots)
Legkisebb lépés növekvő ügyletmérethez1000 USD
Fedezeti követelmények egy visszazárási pozíció megnyitásához*0

* Csak > 100% margin szint esetén

Az platformokhoz biztosított átlagos árrések naponta frissülnek, hogy tükrözzék az előző napi átlagot.Habár az FxPro megpróbál versenyképes különbözeteket kínálni a teljes kereskedési időszak alatt, az ügyfeleknek figyelembe kell venniük, hogy ez változhat és érzékeny a piaci viszonyok változására. A fenti példa csak illusztrációként szolgál. Az ügyfeleknek azt javasoljuk, hogy rendszeresen kövessék a fontos hírek bejelentését a gazdasági naptárunkban, ami a különbözetek bővülését eredményezheti többek között.

A fenti különbözetek normál devizacsere kereskedési feltételek mellett alkalmazhatók. Az FxPro fenntartja a jogot arra, hogy megváltoztassa a fenti különbözeteket az Üzleti szabályzat és felhasználói feltételeknek megfelelően.

Az USD/CNH devizakombinációt erősen befolyásolja a világ két legnagyobb és leggazdagabb gazdasága, az Egyesült Államok és Kína közötti gazdasági kapcsolat. Habár nem tartozik a fő devizapárok közé, mégis jelentős követőtábora van és az utóbbi években egyre népszerűbb lett. A két deviza közötti kapcsolat volatilis lehet, mert sok különböző tényező befolyásolja ezt a két nagyon eltérő országot. Ennek eredményeként az USD/CNH devizapár talpraesett befektetők álma lehet, komoly nyereséget hozhat, de nagy kockázatot is jelent.

Ha ebbe a párba akar befektetni, akkor lépjen kapcsolatba az FxPro-val!