Fektessen be felelősségteljesen! Fektessen be felelősségteljesen!A különbözeten alapuló ügyletek (CFD-k) komplex pénzügyi eszközök, és a befektetett tőke gyors elvesztésének a kockázatát hordozzák magukban a tőkeáttétel miatt. A lakossági befektetők 83.39%-a veszít a befektetéssel, amikor az FxPro által kínált CFD-kkel és különbözeti spekulációkkal kereskedik. Kérem, győződjön meg arról, hogy megértette a CFD-k működését és vállalhatja-e a kockázatot, hogy akár a teljes befektetett vagyonát is elveszítheti!

USDCHF - Amerikai dollár / Svájci frank

Devizacsere-ügylet rövid: -12.1898 PointsDevizacsere-ügylet hosszú: 6.6911 Points
Alacsony: 0.90518Különbözet MT5 változóMagas: 0.91465
Globális tőzsdei szekciók időpontjai
Sydney
3:03 (Helyi)
Megnyílik 6h 47m
Tokió
2:03 (Helyi)
Megnyílik 6h 57m
London
18:03 (Helyi)
Megnyílik 13h 57m
New York
13:03 (Helyi)
Bezár 2h 57m

USDCHF kereskedési diagram

D1
W1
M1
No chart data
A múltbéli teljesítmény nem jelent garanciát a jövőbeli teljesítményre.

Kereskedési feltételek

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT4 Fixed
MT5
Végrehajtás
Piaci végrehajtás
Piaci végrehajtás
cTraderÁrrések+ 0.35 dollár 10K dollár kereskedési forgalom után
legkisebb: 0.50átlagos: 1.03
A piac nyitvatartási ideje*Most nyitva
A piac nyitvatartási ideje*Most nyitva
Limit és stop szint0 points
Alkalmazott margin(1:100 tőkeáttételi ráta) amerikai dollárban1000 CHF X USDCHF Rate
Legkisebb ügylet méret1000 USD (0.01 lots)
Legkisebb lépés növekvő ügyletmérethez1000 USD
Fedezeti követelmények egy visszazárási pozíció megnyitásához*0

* Csak > 100% margin szint esetén

** Rendkívüli piaci feltételek az FxPro Financial Services Ltd megbízás-végrehajtási politikájának 10.6. Szakaszában, az FxPro UK Limited megbízás-végrehajtási politikájának 10.7. Pontjában és az FxPro Global Markets Ltd. megbízási végrehajtási politikájának 10.6 pontjában találhatók.

Az platformokhoz biztosított átlagos árrések naponta frissülnek, hogy tükrözzék az előző napi átlagot.Habár az FxPro megpróbál versenyképes különbözeteket kínálni a teljes kereskedési időszak alatt, az ügyfeleknek figyelembe kell venniük, hogy ez változhat és érzékeny a piaci viszonyok változására. A fenti példa csak illusztrációként szolgál. Az ügyfeleknek azt javasoljuk, hogy rendszeresen kövessék a fontos hírek bejelentését a gazdasági naptárunkban, ami a különbözetek bővülését eredményezheti többek között.

Az állandó különbözetek csak az azonnali végrehajtás esetében érvényes, minden más megbízás típus esetén a megbízás-teljesítési irányelv szerint kell eljárni.

A fenti különbözetek normál devizacsere kereskedési feltételek mellett alkalmazhatók. Az FxPro fenntartja a jogot arra, hogy megváltoztassa a fenti különbözeteket az Üzleti szabályzat és felhasználói feltételeknek megfelelően.

A piacon Swissie-nek hívott USD/CHF devizapárt a 4 fő devizapár között tartják számon. A devizapár az egyik legtöbbet kereskedett forex párnak számít a piacon, és a világ két legbefolyásosabb gazdaságát köti össze. Míg Amerika gazdasági ereje nemzetközileg is elfogadott, addig Svájc elsősorban a bankrendszerével keltette fel a figyelmét az ügyfeleknél, és ezzel megalapozta az ország pénzügyi hírnevét. Habár az ország arra kényszerült, hogy leértékelje a devizáját az erőteljes Európai tőkebeáramlás után, ennek ellenére a devizapár továbbra is nagyon keresett.

Ha hozzá akarja adni a USD/CHF devizapárt a portfoliójához, akkor lépjen kapcsolatba az FxPro-val még ma!