Fektessen be felelősségteljesen! Fektessen be felelősségteljesen!A különbözeten alapuló ügyletek (CFD-k) komplex pénzügyi eszközök, és a befektetett tőke gyors elvesztésének a kockázatát hordozzák magukban a tőkeáttétel miatt. A lakossági befektetők 84.69%-a veszít a befektetéssel, amikor az FxPro által kínált CFD-kkel és különbözeti spekulációkkal kereskedik. Kérem, győződjön meg arról, hogy megértette a CFD-k működését és vállalhatja-e a kockázatot, hogy akár a teljes befektetett vagyonát is elveszítheti!

USDCHF - Amerikai dollár / Svájci frank

Current value in real time on the crypto market for investing

Devizacsere-ügylet rövid: -11.3969 PointsDevizacsere-ügylet hosszú: 7.0957 Points
Alacsony: 0.93111Különbözet MT5 változóNagy: 0.93808
Globális tőzsdei szekciók időpontjai
Sydney
10:28 (Helyi)
Megnyílik 47h 22m
Tokió
8:28 (Helyi)
Megnyílik 48h 32m
London
23:28 (Helyi)
Megnyílik 56h 32m
New York
18:28 (Helyi)
Megnyílik 63h 2m

USDCHF kereskedési diagram

D1
W1
M1
No chart data
A múltbéli teljesítmény nem jelent garanciát a jövőbeli teljesítményre.

Kereskedési feltételek

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT4 Fixed
MT5
végrehajtás
Piaci végrehajtás
Piaci végrehajtás
cTraderÁrrések+ 0.35 dollár 10K dollár kereskedési forgalom után
legkisebb: 0.90átlagos: 1.14
Market Hours*Closed Now
Market Hours*Closed Now
Limit és stop szint0 points
Alkalmazott árrés (1:100 tőkeáttételi arány) amerikai dollárban1000 CHF X USDCHF Rate
Legkisebb ügylet méret1000 USD (0.01 lots)
Legkisebb lépés növekvő ügyletmérethez1000 USD
Árrés követelmények egy visszazárási pozíció megnyitásához*0

* Csak > 100% árrésszint esetén

** Rendkívüli piaci feltételek az FxPro Financial Services Ltd megbízás-végrehajtási politikájának 10.6. Szakaszában, az FxPro UK Limited megbízás-végrehajtási politikájának 10.7. Pontjában és az FxPro Global Markets Ltd. megbízási végrehajtási politikájának 10.6 pontjában találhatók.

Az platformokhoz biztosított átlagos árrések naponta frissülnek, hogy tükrözzék az előző napi átlagot.Habár az FxPro megpróbál versenyképes különbözeteket kínálni a teljes kereskedési időszak alatt, az ügyfeleknek figyelembe kell venniük, hogy ez változhat és érzékeny a piaci viszonyok változására. A fenti példa csak illusztrációként szolgál. Az ügyfeleknek azt javasoljuk, hogy rendszeresen kövessék a fontos hírek bejelentését a gazdasági naptárunkban, ami a különbözetek bővülését eredményezheti többek között.

Az állandó különbözetek csak az azonnali végrehajtás esetében érvényes, minden más megbízás típus esetén a megbízás-teljesítési irányelv szerint kell eljárni.

A fenti különbözetek normál devizacsere kereskedési feltételek mellett alkalmazhatók. Az FxPro fenntartja a jogot arra, hogy megváltoztassa a fenti különbözeteket az Üzleti szabályzat és felhasználói feltételeknek megfelelően.

A piacon Swissie-nek hívott USD/CHF devizapárt a 4 fő devizapár között tartják számon. A devizapár az egyik legtöbbet kereskedett forex párnak számít a piacon, és a világ két legbefolyásosabb gazdaságát köti össze. Míg Amerika gazdasági ereje nemzetközileg is elfogadott, addig Svájc elsősorban a bankrendszerével keltette fel a figyelmét az ügyfeleknél, és ezzel megalapozta az ország pénzügyi hírnevét. Habár az ország arra kényszerült, hogy leértékelje a devizáját az erőteljes Európai tőkebeáramlás után, ennek ellenére a devizapár továbbra is nagyon keresett.

Ha hozzá akarja adni a USD/CHF devizapárt a portfoliójához, akkor lépjen kapcsolatba az FxPro-val még ma!