Fektessen be felelősségteljesen! Fektessen be felelősségteljesen!A különbözeten alapuló ügyletek (CFD-k) komplex pénzügyi eszközök, és a befektetett tőke gyors elvesztésének a kockázatát hordozzák magukban a tőkeáttétel miatt. A lakossági befektetők 84.60%-a veszít a befektetéssel, amikor az FxPro által kínált CFD-kkel és különbözeti spekulációkkal kereskedik. Kérem, győződjön meg arról, hogy megértette a CFD-k működését és vállalhatja-e a kockázatot, hogy akár a teljes befektetett vagyonát is elveszítheti!

USDCAD - Amerikai dollár / Kanadai dollár

Devizacsere-ügylet rövid: -5.2279 PointsDevizacsere-ügylet hosszú: -2.3395 Points
Alacsony: 1.36432Különbözet MT5 változóNagy: 1.36981
Globális tőzsdei szekciók időpontjai
Sydney
0:59 (Helyi)
Megnyílik 8h 51m
Tokió
22:59 (Helyi)
Megnyílik 10h 1m
London
13:59 (Helyi)
Bezár 2h 31m
New York
9:59 (Helyi)
Bezár 6h 1m

USDCAD kereskedési diagram

D1
W1
M1
No chart data
A múltbéli teljesítmény nem jelent garanciát a jövőbeli teljesítményre.

Kereskedési feltételek

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT4 Fixed
MT5
végrehajtás
Piaci végrehajtás
Piaci végrehajtás
cTraderÁrrések+ 0.35 dollár 10K dollár kereskedési forgalom után
legkisebb: -0.50átlagos: 1.17
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Limit és stop szint0 points
Alkalmazott árrés (1:100 tőkeáttételi arány) amerikai dollárban1000 CAD X USDCAD Rate
Legkisebb ügylet méret1000 USD (0.01 lots)
Legkisebb lépés növekvő ügyletmérethez1000 USD
Árrés követelmények egy visszazárási pozíció megnyitásához*0

* Csak > 100% árrésszint esetén

** Rendkívüli piaci feltételek az FxPro Financial Services Ltd megbízás-végrehajtási politikájának 10.6. Szakaszában, az FxPro UK Limited megbízás-végrehajtási politikájának 10.7. Pontjában és az FxPro Global Markets Ltd. megbízási végrehajtási politikájának 10.6 pontjában találhatók.

Az platformokhoz biztosított átlagos árrések naponta frissülnek, hogy tükrözzék az előző napi átlagot.Habár az FxPro megpróbál versenyképes különbözeteket kínálni a teljes kereskedési időszak alatt, az ügyfeleknek figyelembe kell venniük, hogy ez változhat és érzékeny a piaci viszonyok változására. A fenti példa csak illusztrációként szolgál. Az ügyfeleknek azt javasoljuk, hogy rendszeresen kövessék a fontos hírek bejelentését a gazdasági naptárunkban, ami a különbözetek bővülését eredményezheti többek között.

Az állandó különbözetek csak az azonnali végrehajtás esetében érvényes, minden más megbízás típus esetén a megbízás-teljesítési irányelv szerint kell eljárni.

A fenti különbözetek normál devizacsere kereskedési feltételek mellett alkalmazhatók. Az FxPro fenntartja a jogot arra, hogy megváltoztassa a fenti különbözeteket az Üzleti szabályzat és felhasználói feltételeknek megfelelően.

Az USD/CAD devizapár a világon az egyik legnépszerűbb forex devizapár, amit egyszerűen csak loonie-nak (jeges búvárnak) hívnak a kanadai 1 dollároson látható jeges búvár miatt. A két szomszédos jelentős ország közötti határon átívelő kereskedelmi tevékenység erősen befolyásolja az értékét. A devizapár értékét lényegesen befolyásolja továbbá az árupiaci ármozgás, a Kanadában kitermelt és az Egyesült Államokba irányuló ásványkincs exportjának köszönhetően. A devizapárról összegyűjtött temérdek információnak és viszonylag alacsony kockázatnak köszönhetően a devizapár mindenkinek ajánlott az újoncoktól kezdve a tapasztalt befektetőkig.

Ha hozzá akarja adni a USD/CAD devizapárt a portfoliójához, akkor lépjen kapcsolatba az FxPro-val még ma!