Kereskedési feltételek

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Végrehajtás
Piaci végrehajtás
Piaci végrehajtás
cTraderÁrrések+ 0.35 dollár 10K dollár kereskedési forgalom után
legkisebb: 7.20átlagos: 8.78
A piac nyitvatartási ideje*Most nyitva
A piac nyitvatartási ideje*Most nyitva
Limit és stop szint0 points
Alkalmazott margin(1:100 tőkeáttételi ráta) amerikai dollárban1000 JPY X USDJPY Rate
Legkisebb ügylet méret1000 SGD (0.01 lots)
Legkisebb lépés növekvő ügyletmérethez1000 SGD
Fedezeti követelmények egy visszazárási pozíció megnyitásához*0

* Csak > 100% margin szint esetén

Az platformokhoz biztosított átlagos árrések naponta frissülnek, hogy tükrözzék az előző napi átlagot.Habár az FxPro megpróbál versenyképes különbözeteket kínálni a teljes kereskedési időszak alatt, az ügyfeleknek figyelembe kell venniük, hogy ez változhat és érzékeny a piaci viszonyok változására. A fenti példa csak illusztrációként szolgál. Az ügyfeleknek azt javasoljuk, hogy rendszeresen kövessék a fontos hírek bejelentését a gazdasági naptárunkban, ami a különbözetek bővülését eredményezheti többek között.

A fenti különbözetek normál devizacsere kereskedési feltételek mellett alkalmazhatók. Az FxPro fenntartja a jogot arra, hogy megváltoztassa a fenti különbözeteket az Üzleti szabályzat és felhasználói feltételeknek megfelelően.

Az utóbbi években a SGD/JPY devizapár nagy népszerűségre tett szert, és jelentős követőtábort alakított ki. A devizapár teljesítménye két fontos ország, Szingapúr és Japán gazdaságától függ. Az előbbi devizája gyakran követi az utóbbi devizáját, ezért egyszerűen megjósolható az ármozgás. A SDG/JPY devizapár egy ideális választás azoknak, akik közepesen kockázatos befektetéseket keresnek a portfóliójukhoz.

Ha ebbe a párba akar befektetni, akkor lépjen kapcsolatba az FxPro-val!