Fektessen be felelősségteljesen! Fektessen be felelősségteljesen!A különbözeten alapuló ügyletek (CFD-k) komplex pénzügyi eszközök, és a befektetett tőke gyors elvesztésének a kockázatát hordozzák magukban a tőkeáttétel miatt. A lakossági befektetők 84.60%-a veszít a befektetéssel, amikor az FxPro által kínált CFD-kkel és különbözeti spekulációkkal kereskedik. Kérem, győződjön meg arról, hogy megértette a CFD-k működését és vállalhatja-e a kockázatot, hogy akár a teljes befektetett vagyonát is elveszítheti!

SGDJPY - Szingapúri dollár / Japán jen

Devizacsere-ügylet rövid: -20.1464 PointsDevizacsere-ügylet hosszú: 3.492 Points
Alacsony: 97.708Különbözet MT5 változóNagy: 98.701
Globális tőzsdei szekciók időpontjai
Sydney
0:58 (Helyi)
Megnyílik 8h 52m
Tokió
22:58 (Helyi)
Megnyílik 10h 2m
London
14:58 (Helyi)
Bezár 1h 32m
New York
9:58 (Helyi)
Bezár 6h 2m

SGDJPY kereskedési diagram

D1
W1
M1
No chart data
A múltbéli teljesítmény nem jelent garanciát a jövőbeli teljesítményre.

Kereskedési feltételek

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
végrehajtás
Piaci végrehajtás
Piaci végrehajtás
cTraderÁrrések+ 0.35 dollár 10K dollár kereskedési forgalom után
legkisebb: 7.20átlagos: 9.16
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Limit és stop szint0 points
Alkalmazott árrés (1:100 tőkeáttételi arány) amerikai dollárban1000 JPY X USDJPY Rate
Legkisebb ügylet méret1000 SGD (0.01 lots)
Legkisebb lépés növekvő ügyletmérethez1000 SGD
Árrés követelmények egy visszazárási pozíció megnyitásához*0

* Csak > 100% árrésszint esetén

Az platformokhoz biztosított átlagos árrések naponta frissülnek, hogy tükrözzék az előző napi átlagot.Habár az FxPro megpróbál versenyképes különbözeteket kínálni a teljes kereskedési időszak alatt, az ügyfeleknek figyelembe kell venniük, hogy ez változhat és érzékeny a piaci viszonyok változására. A fenti példa csak illusztrációként szolgál. Az ügyfeleknek azt javasoljuk, hogy rendszeresen kövessék a fontos hírek bejelentését a gazdasági naptárunkban, ami a különbözetek bővülését eredményezheti többek között.

A fenti különbözetek normál devizacsere kereskedési feltételek mellett alkalmazhatók. Az FxPro fenntartja a jogot arra, hogy megváltoztassa a fenti különbözeteket az Üzleti szabályzat és felhasználói feltételeknek megfelelően.

Az utóbbi években a SGD/JPY devizapár nagy népszerűségre tett szert, és jelentős követőtábort alakított ki. A devizapár teljesítménye két fontos ország, Szingapúr és Japán gazdaságától függ. Az előbbi devizája gyakran követi az utóbbi devizáját, ezért egyszerűen megjósolható az ármozgás. A SDG/JPY devizapár egy ideális választás azoknak, akik közepesen kockázatos befektetéseket keresnek a portfóliójukhoz.

Ha ebbe a párba akar befektetni, akkor lépjen kapcsolatba az FxPro-val!