Fektessen be felelősségteljesen! Fektessen be felelősségteljesen!A különbözeten alapuló ügyletek (CFD-k) komplex pénzügyi eszközök, és a befektetett tőke gyors elvesztésének a kockázatát hordozzák magukban a tőkeáttétel miatt. A lakossági befektetők 83.39%-a veszít a befektetéssel, amikor az FxPro által kínált CFD-kkel és különbözeti spekulációkkal kereskedik. Kérem, győződjön meg arról, hogy megértette a CFD-k működését és vállalhatja-e a kockázatot, hogy akár a teljes befektetett vagyonát is elveszítheti!

PLNJPY - Lengyel zloty / Japán jen

Devizacsere-ügylet rövid: -9.3374 PointsDevizacsere-ügylet hosszú: 2.0038 Points
Alacsony: 33.382Különbözet MT5 változóMagas: 33.803
Globális tőzsdei szekciók időpontjai
Sydney
17:43 (Helyi)
Megnyílik 40h 7m
Tokió
16:43 (Helyi)
Megnyílik 40h 17m
London
8:43 (Helyi)
Megnyílik 47h 17m
New York
3:43 (Helyi)
Megnyílik 53h 47m

PLNJPY kereskedési diagram

D1
W1
M1
No chart data
A múltbéli teljesítmény nem jelent garanciát a jövőbeli teljesítményre.

Kereskedési feltételek

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Végrehajtás
Piaci végrehajtás
Piaci végrehajtás
cTraderÁrrések+ 0.35 dollár 10K dollár kereskedési forgalom után
legkisebb: 3.90átlagos: 4.52
A piac nyitvatartási ideje*Jelenleg zárva
A piac nyitvatartási ideje*Jelenleg zárva
Limit és stop szint0 points
Alkalmazott margin(1:100 tőkeáttételi ráta) amerikai dollárban1000 JPY X USDJPY Rate
Legkisebb ügylet méret1000 PLN (0.01 lots)
Legkisebb lépés növekvő ügyletmérethez1000 PLN
Fedezeti követelmények egy visszazárási pozíció megnyitásához*0

* Csak > 100% margin szint esetén

Az platformokhoz biztosított átlagos árrések naponta frissülnek, hogy tükrözzék az előző napi átlagot.Habár az FxPro megpróbál versenyképes különbözeteket kínálni a teljes kereskedési időszak alatt, az ügyfeleknek figyelembe kell venniük, hogy ez változhat és érzékeny a piaci viszonyok változására. A fenti példa csak illusztrációként szolgál. Az ügyfeleknek azt javasoljuk, hogy rendszeresen kövessék a fontos hírek bejelentését a gazdasági naptárunkban, ami a különbözetek bővülését eredményezheti többek között.

A fenti különbözetek normál devizacsere kereskedési feltételek mellett alkalmazhatók. Az FxPro fenntartja a jogot arra, hogy megváltoztassa a fenti különbözeteket az Üzleti szabályzat és felhasználói feltételeknek megfelelően.

Az PLN/JPY devizapár teljesítménye két fontos, de nagyon különböző ország, Lengyelország és Japán gazdaságától függ. A devizák teljesítményét eltérő tényezők egész sora befolyásolja, és ennek eredményeként a világ eseményeire nagyon különbözőképpen reagálhatnak. Következésképpen a devizapárt nagyon volatilisnek és nehezen megjósolhatónak tartják. A kockázatvállaló befektetőknek viszont egy ideális kiegészítő pár, mert lehetőséget teremt komoly nyereség elérésére, de jelentős kockázattal is jár.

Ha ebbe a párba akar befektetni, akkor lépjen kapcsolatba az FxPro-val!