Kereskedési feltételek

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Végrehajtás
Piaci végrehajtás
Piaci végrehajtás
cTraderÁrrések+ 0.35 dollár 10K dollár kereskedési forgalom után
legkisebb: 3.90átlagos: 5.06
A piac nyitvatartási ideje*Most nyitva
A piac nyitvatartási ideje*Most nyitva
Limit és stop szint0 points
Alkalmazott margin(1:100 tőkeáttételi ráta) amerikai dollárban1000 JPY X USDJPY Rate
Legkisebb ügylet méret1000 PLN (0.01 lots)
Legkisebb lépés növekvő ügyletmérethez1000 PLN
Fedezeti követelmények egy visszazárási pozíció megnyitásához*0

* Csak > 100% margin szint esetén

Az platformokhoz biztosított átlagos árrések naponta frissülnek, hogy tükrözzék az előző napi átlagot.Habár az FxPro megpróbál versenyképes különbözeteket kínálni a teljes kereskedési időszak alatt, az ügyfeleknek figyelembe kell venniük, hogy ez változhat és érzékeny a piaci viszonyok változására. A fenti példa csak illusztrációként szolgál. Az ügyfeleknek azt javasoljuk, hogy rendszeresen kövessék a fontos hírek bejelentését a gazdasági naptárunkban, ami a különbözetek bővülését eredményezheti többek között.

A fenti különbözetek normál devizacsere kereskedési feltételek mellett alkalmazhatók. Az FxPro fenntartja a jogot arra, hogy megváltoztassa a fenti különbözeteket az Üzleti szabályzat és felhasználói feltételeknek megfelelően.

Az PLN/JPY devizapár teljesítménye két fontos, de nagyon különböző ország, Lengyelország és Japán gazdaságától függ. A devizák teljesítményét eltérő tényezők egész sora befolyásolja, és ennek eredményeként a világ eseményeire nagyon különbözőképpen reagálhatnak. Következésképpen a devizapárt nagyon volatilisnek és nehezen megjósolhatónak tartják. A kockázatvállaló befektetőknek viszont egy ideális kiegészítő pár, mert lehetőséget teremt komoly nyereség elérésére, de jelentős kockázattal is jár.

Ha ebbe a párba akar befektetni, akkor lépjen kapcsolatba az FxPro-val!