Kereskedési feltételek

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Végrehajtás
Piaci végrehajtás
Piaci végrehajtás
cTraderÁrrések+ 0.35 dollár 10K dollár kereskedési forgalom után
legkisebb: 0.90átlagos: 1.02
A piac nyitvatartási ideje*Most nyitva
A piac nyitvatartási ideje*Most nyitva
Limit és stop szint0 points
Alkalmazott margin(1:100 tőkeáttételi ráta) amerikai dollárban1000 NZD X USDNZD Rate
Legkisebb ügylet méret1000 NZD (0.01 lots)
Legkisebb lépés növekvő ügyletmérethez1000 NZD
Fedezeti követelmények egy visszazárási pozíció megnyitásához*0

* Csak > 100% margin szint esetén

Az platformokhoz biztosított átlagos árrések naponta frissülnek, hogy tükrözzék az előző napi átlagot.Habár az FxPro megpróbál versenyképes különbözeteket kínálni a teljes kereskedési időszak alatt, az ügyfeleknek figyelembe kell venniük, hogy ez változhat és érzékeny a piaci viszonyok változására. A fenti példa csak illusztrációként szolgál. Az ügyfeleknek azt javasoljuk, hogy rendszeresen kövessék a fontos hírek bejelentését a gazdasági naptárunkban, ami a különbözetek bővülését eredményezheti többek között.

Az NZDUSD, AUDUSD különbözetek minden szerdán 20:00 és 23:00 óra között (londoni idő) a megállapított maximumérték felett ingadozhatnak.

A fenti különbözetek normál devizacsere kereskedési feltételek mellett alkalmazhatók. Az FxPro fenntartja a jogot arra, hogy megváltoztassa a fenti különbözeteket az Üzleti szabályzat és felhasználói feltételeknek megfelelően.

Az piaci zsargonban csak kiwinek hívott NZD/USD devizapár a világ 10 legtöbbet kereskedett devizái között található. Hasonlóan, mint az ausztrál dollár az új-zélandi deviza is sokat profitált az elmúlt évtizedek árupiaci fellendüléséből. Ez a devizapár a világ két legbefolyásosabb gazdasága közötti kapcsolatot szimbolizálja, ami az utóbbi években a exponenciális növekedést jelentett a devizapárnak, és az új-zélandi jegybankot arra kényszerítette, hogy 2012-ben leértékelési intézkedéseket vezessen be. Bárkinek ajánlott a kezdő kereskedőktől a professzionális befektetőkig.

Ha hozzá akarja adni a NZD/USD devizapárt a portfoliójához, akkor lépjen kapcsolatba az FxPro-val még ma!