Kereskedési feltételek

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Végrehajtás
Piaci végrehajtás
Piaci végrehajtás
cTraderÁrrések+ 0.35 dollár 10K dollár kereskedési forgalom után
legkisebb: 0.90átlagos: 1.18
A piac nyitvatartási ideje*Most nyitva
A piac nyitvatartási ideje*Most nyitva
Limit és stop szint0 points
Alkalmazott margin(1:100 tőkeáttételi ráta) amerikai dollárban1000 CHF X USDCHF Rate
Legkisebb ügylet méret1000 NZD (0.01 lots)
Legkisebb lépés növekvő ügyletmérethez1000 NZD
Fedezeti követelmények egy visszazárási pozíció megnyitásához*0

* Csak > 100% margin szint esetén

Az platformokhoz biztosított átlagos árrések naponta frissülnek, hogy tükrözzék az előző napi átlagot.Habár az FxPro megpróbál versenyképes különbözeteket kínálni a teljes kereskedési időszak alatt, az ügyfeleknek figyelembe kell venniük, hogy ez változhat és érzékeny a piaci viszonyok változására. A fenti példa csak illusztrációként szolgál. Az ügyfeleknek azt javasoljuk, hogy rendszeresen kövessék a fontos hírek bejelentését a gazdasági naptárunkban, ami a különbözetek bővülését eredményezheti többek között.

A fenti különbözetek normál devizacsere kereskedési feltételek mellett alkalmazhatók. Az FxPro fenntartja a jogot arra, hogy megváltoztassa a fenti különbözeteket az Üzleti szabályzat és felhasználói feltételeknek megfelelően.

A NZD/CHF devizapárral nem gyakran kereskednek, mégis megjósolhatatlansága, volatilitása és magas kockázati tényezője csábító lehet azoknak a befektetőknek, akik szeretnek kockázatot vállalni. A devizapár értékét nagyban befolyásolja két nagyon különböző gazdaságú ország, Új-Zéland és Svájc közötti kapcsolat. Ennek eredményeképpen az ármozgás ritkán követi ugyanazt a mintázatot és ezért nehéz megjósolni. Ennek ellenére a devizapár mégis lehetőséget teremt csábító profit elérésére szakértői kezekben.

Ha a GBP/ZAR devizapárt hozzá akarja adni a portfóliójához, akkor lépjen kapcsolatba velünk most!