Kereskedési feltételek

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Végrehajtás
Piaci végrehajtás
Piaci végrehajtás
cTraderÁrrések+ 0.35 dollár 10K dollár kereskedési forgalom után
legkisebb: 61.50átlagos: 145.19
A piac nyitvatartási ideje*Most nyitva
A piac nyitvatartási ideje*Most nyitva
Limit és stop szint0 points
Alkalmazott margin(1:100 tőkeáttételi ráta) amerikai dollárban1000 ZAR X USDZAR Rate
Legkisebb ügylet méret1000 GBP (0.01 lots)
Legkisebb lépés növekvő ügyletmérethez1000 GBP
Fedezeti követelmények egy visszazárási pozíció megnyitásához*0

* Csak > 100% margin szint esetén

Az platformokhoz biztosított átlagos árrések naponta frissülnek, hogy tükrözzék az előző napi átlagot.Habár az FxPro megpróbál versenyképes különbözeteket kínálni a teljes kereskedési időszak alatt, az ügyfeleknek figyelembe kell venniük, hogy ez változhat és érzékeny a piaci viszonyok változására. A fenti példa csak illusztrációként szolgál. Az ügyfeleknek azt javasoljuk, hogy rendszeresen kövessék a fontos hírek bejelentését a gazdasági naptárunkban, ami a különbözetek bővülését eredményezheti többek között.

A fenti különbözetek normál devizacsere kereskedési feltételek mellett alkalmazhatók. Az FxPro fenntartja a jogot arra, hogy megváltoztassa a fenti különbözeteket az Üzleti szabályzat és felhasználói feltételeknek megfelelően.

A GBP/ZAR devizapár egy kiegészítő párnak számít, de így is jelentős követőtábora van. Az GBP/ZAR devizapár teljesítménye a világ két fontos térsége, az Egyesült Királyság és Dél-Afrika gazdaságának kapcsolatától függ. A devizapár viselkedése gyakran megjósolhatatlan a két országot érintő eltérő tényezők miatt. Habár volatilis és kiszámíthatatlan a devizapár komoly nyereség gyűjtésére kínál lehetőséget tapasztalt befektetők kezében.

Ha a GBP/ZAR devizapárt hozzá akarja adni a portfóliójához, akkor lépjen kapcsolatba velünk most!