Kereskedési feltételek

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Végrehajtás
Piaci végrehajtás
Piaci végrehajtás
cTraderÁrrések+ 0.35 dollár 10K dollár kereskedési forgalom után
legkisebb: N/Aátlagos: 1.68
A piac nyitvatartási ideje*Most nyitva
A piac nyitvatartási ideje*Most nyitva
Limit és stop szint0 points
Alkalmazott margin(1:100 tőkeáttételi ráta) amerikai dollárban1000 NZD X USDNZD Rate
Legkisebb ügylet méret1000 GBP (0.01 lots)
Legkisebb lépés növekvő ügyletmérethez1000 GBP
Fedezeti követelmények egy visszazárási pozíció megnyitásához*0

* Csak > 100% margin szint esetén

Az platformokhoz biztosított átlagos árrések naponta frissülnek, hogy tükrözzék az előző napi átlagot.Habár az FxPro megpróbál versenyképes különbözeteket kínálni a teljes kereskedési időszak alatt, az ügyfeleknek figyelembe kell venniük, hogy ez változhat és érzékeny a piaci viszonyok változására. A fenti példa csak illusztrációként szolgál. Az ügyfeleknek azt javasoljuk, hogy rendszeresen kövessék a fontos hírek bejelentését a gazdasági naptárunkban, ami a különbözetek bővülését eredményezheti többek között.

A fenti különbözetek normál devizacsere kereskedési feltételek mellett alkalmazhatók. Az FxPro fenntartja a jogot arra, hogy megváltoztassa a fenti különbözeteket az Üzleti szabályzat és felhasználói feltételeknek megfelelően.

A GBP/NZD devizapárral nem nagyon gyakran kereskednek, de mégis jelentős követőtábora van, elsősorban a kockázatos eszközöket kereső, tapasztalt befektetőkből. A devizapár teljesítményét erősen befolyásolja a világ két fontos országa, az Egyesült Királyság és Új-Zéland közötti gazdasági kapcsolat. A pár híres volatilitásáról és kiszámíthatatlan piaci ármozgásáról, ami azt jelenti, hogy különösen figyelmet igényel. Tapasztalt befektetők kezében azonban, lehetőséget kínál arra, hogy jelentős profitot termeljen, de a velejáró kockázat is számottevő.

H ebbe a párba akar befektetni, akkor lépjen kapcsolatba az FxPro-val!