Fektessen be felelősségteljesen! Fektessen be felelősségteljesen!A különbözeten alapuló ügyletek (CFD-k) komplex pénzügyi eszközök, és a befektetett tőke gyors elvesztésének a kockázatát hordozzák magukban a tőkeáttétel miatt. A lakossági befektetők 84.72%-a veszít a befektetéssel, amikor az FxPro által kínált CFD-kkel és különbözeti spekulációkkal kereskedik. Kérem, győződjön meg arról, hogy megértette a CFD-k működését és vállalhatja-e a kockázatot, hogy akár a teljes befektetett vagyonát is elveszítheti!

GBPDKK - Angol font / Dán korona

Devizacsere-ügylet rövid: -120.0753 PointsDevizacsere-ügylet hosszú: -37.4379 Points
Alacsony: 8.44340Különbözet MT5 változóNagy: 8.46865
Globális tőzsdei szekciók időpontjai
Sydney
11:12 (Helyi)
Megnyílik 46h 38m
Tokió
10:12 (Helyi)
Megnyílik 46h 48m
London
2:12 (Helyi)
Megnyílik 53h 48m
New York
21:12 (Helyi)
Megnyílik 60h 18m

GBPDKK kereskedési diagram

D1
W1
M1
No chart data
A múltbéli teljesítmény nem jelent garanciát a jövőbeli teljesítményre.

Kereskedési feltételek

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
végrehajtás
Piaci végrehajtás
Piaci végrehajtás
cTraderÁrrések+ 0.35 dollár 10K dollár kereskedési forgalom után
legkisebb: 56.30átlagos: 82.62
Market Hours*Closed Now
Market Hours*Closed Now
Limit és stop szint0 points
Alkalmazott árrés (1:100 tőkeáttételi arány) amerikai dollárban1000 DKK X USDDKK Rate
Legkisebb ügylet méret1000 GBP (0.01 lots)
Legkisebb lépés növekvő ügyletmérethez1000 GBP
Árrés követelmények egy visszazárási pozíció megnyitásához*0

* Csak > 100% árrésszint esetén

Az platformokhoz biztosított átlagos árrések naponta frissülnek, hogy tükrözzék az előző napi átlagot.Habár az FxPro megpróbál versenyképes különbözeteket kínálni a teljes kereskedési időszak alatt, az ügyfeleknek figyelembe kell venniük, hogy ez változhat és érzékeny a piaci viszonyok változására. A fenti példa csak illusztrációként szolgál. Az ügyfeleknek azt javasoljuk, hogy rendszeresen kövessék a fontos hírek bejelentését a gazdasági naptárunkban, ami a különbözetek bővülését eredményezheti többek között.

A fenti különbözetek normál devizacsere kereskedési feltételek mellett alkalmazhatók. Az FxPro fenntartja a jogot arra, hogy megváltoztassa a fenti különbözeteket az Üzleti szabályzat és felhasználói feltételeknek megfelelően.

Az GBP/DKK devizapár teljesítményét erősen befolyásolja Európa két fontos térsége, az Egyesült Királyság és Dánia közötti gazdasági kapcsolat. A párt alkotó devizák gyakran követik egymás ármozgását, mert mindkét gazdaságot szoros gazdasági, politikai és kereskedelmi kapcsolatok fűzik az Eurózónához. Habár többnyire volatilisabb és hajlamosabb a nagyobb árfluktuációra, mint a fő devizapárok, mégis egy hasznos kiegészítő pár a közepes kockázatot kereső kereskedők számára a portfóliójuk diverzifikálásra.

Ha most ebbe akar befektetni, akkor lépjen kapcsolatba az FxPro-val!