Fektessen be felelősségteljesen! Fektessen be felelősségteljesen!A különbözeten alapuló ügyletek (CFD-k) komplex pénzügyi eszközök, és a befektetett tőke gyors elvesztésének a kockázatát hordozzák magukban a tőkeáttétel miatt. A lakossági befektetők 84.60%-a veszít a befektetéssel, amikor az FxPro által kínált CFD-kkel és különbözeti spekulációkkal kereskedik. Kérem, győződjön meg arról, hogy megértette a CFD-k működését és vállalhatja-e a kockázatot, hogy akár a teljes befektetett vagyonát is elveszítheti!

GBPCHF - Angol font / Svájci frank

Devizacsere-ügylet rövid: -12.6489 PointsDevizacsere-ügylet hosszú: 7.4968 Points
Alacsony: 1.13337Különbözet MT5 változóNagy: 1.13523
Globális tőzsdei szekciók időpontjai
Sydney
15:11 (Helyi)
Bezár 1h 1m
Tokió
13:11 (Helyi)
Bezár 1h 49m
London
5:11 (Helyi)
Megnyílik 2h 49m
New York
0:11 (Helyi)
Megnyílik 9h 19m

GBPCHF kereskedési diagram

D1
W1
M1
No chart data
A múltbéli teljesítmény nem jelent garanciát a jövőbeli teljesítményre.

Kereskedési feltételek

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
végrehajtás
Piaci végrehajtás
Piaci végrehajtás
cTraderÁrrések+ 0.35 dollár 10K dollár kereskedési forgalom után
legkisebb: 1.00átlagos: 2.40
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Limit és stop szint0 points
Alkalmazott árrés (1:100 tőkeáttételi arány) amerikai dollárban1000 CHF X USDCHF Rate
Legkisebb ügylet méret1000 GBP (0.01 lots)
Legkisebb lépés növekvő ügyletmérethez1000 GBP
Árrés követelmények egy visszazárási pozíció megnyitásához*0

* Csak > 100% árrésszint esetén

Az platformokhoz biztosított átlagos árrések naponta frissülnek, hogy tükrözzék az előző napi átlagot.Habár az FxPro megpróbál versenyképes különbözeteket kínálni a teljes kereskedési időszak alatt, az ügyfeleknek figyelembe kell venniük, hogy ez változhat és érzékeny a piaci viszonyok változására. A fenti példa csak illusztrációként szolgál. Az ügyfeleknek azt javasoljuk, hogy rendszeresen kövessék a fontos hírek bejelentését a gazdasági naptárunkban, ami a különbözetek bővülését eredményezheti többek között.

A fenti különbözetek normál devizacsere kereskedési feltételek mellett alkalmazhatók. Az FxPro fenntartja a jogot arra, hogy megváltoztassa a fenti különbözeteket az Üzleti szabályzat és felhasználói feltételeknek megfelelően.

A GBP/CHF devizapár értékét jelentősen befolyásolja Európa két legfontosabb és legbefolyásosabb gazdasága, az Egyesült Királyság és Svájc közötti kapcsolat. Mindkét devizát hagyományosan menedékdevizának tartják, ármozgásuk tükrözi egymást az Eurózónával fennálló szoros kötelékek miatt. Az utóbbi időben a svájci frank értékét erősen érintette a svájci jegybank leértékelő politikája, míg a brit font értéke növekedett. Habár a pár volatilitása növekedett, de néhány remek lehetőséget is kínált a profitszerzésre.

Ha hozzá akarja adni a GBP/CHF devizapárt a portfoliójához, akkor lépjen kapcsolatba az FxPro-val még ma!