Kereskedési feltételek

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Végrehajtás
Piaci végrehajtás
Piaci végrehajtás
cTraderÁrrések+ 0.35 dollár 10K dollár kereskedési forgalom után
legkisebb: 0.70átlagos: 1.09
A piac nyitvatartási ideje*Most nyitva
A piac nyitvatartási ideje*Most nyitva
Limit és stop szint0 points
Alkalmazott margin(1:100 tőkeáttételi ráta) amerikai dollárban1000 CHF X USDCHF Rate
Legkisebb ügylet méret1000 GBP (0.01 lots)
Legkisebb lépés növekvő ügyletmérethez1000 GBP
Fedezeti követelmények egy visszazárási pozíció megnyitásához*0

* Csak > 100% margin szint esetén

Az platformokhoz biztosított átlagos árrések naponta frissülnek, hogy tükrözzék az előző napi átlagot.Habár az FxPro megpróbál versenyképes különbözeteket kínálni a teljes kereskedési időszak alatt, az ügyfeleknek figyelembe kell venniük, hogy ez változhat és érzékeny a piaci viszonyok változására. A fenti példa csak illusztrációként szolgál. Az ügyfeleknek azt javasoljuk, hogy rendszeresen kövessék a fontos hírek bejelentését a gazdasági naptárunkban, ami a különbözetek bővülését eredményezheti többek között.

A fenti különbözetek normál devizacsere kereskedési feltételek mellett alkalmazhatók. Az FxPro fenntartja a jogot arra, hogy megváltoztassa a fenti különbözeteket az Üzleti szabályzat és felhasználói feltételeknek megfelelően.

A GBP/CHF devizapár értékét jelentősen befolyásolja Európa két legfontosabb és legbefolyásosabb gazdasága, az Egyesült Királyság és Svájc közötti kapcsolat. Mindkét devizát hagyományosan menedékdevizának tartják, ármozgásuk tükrözi egymást az Eurózónával fennálló szoros kötelékek miatt. Az utóbbi időben a svájci frank értékét erősen érintette a svájci jegybank leértékelő politikája, míg a brit font értéke növekedett. Habár a pár volatilitása növekedett, de néhány remek lehetőséget is kínált a profitszerzésre.

Ha hozzá akarja adni a GBP/CHF devizapárt a portfoliójához, akkor lépjen kapcsolatba az FxPro-val még ma!