Fektessen be felelősségteljesen! Fektessen be felelősségteljesen!A különbözeten alapuló ügyletek (CFD-k) komplex pénzügyi eszközök, és a befektetett tőke gyors elvesztésének a kockázatát hordozzák magukban a tőkeáttétel miatt. A lakossági befektetők 84.60%-a veszít a befektetéssel, amikor az FxPro által kínált CFD-kkel és különbözeti spekulációkkal kereskedik. Kérem, győződjön meg arról, hogy megértette a CFD-k működését és vállalhatja-e a kockázatot, hogy akár a teljes befektetett vagyonát is elveszítheti!

EURZAR - Euro / Dél-afrikai rand

Devizacsere-ügylet rövid: 74.1802 PointsDevizacsere-ügylet hosszú: -344.8116 Points
Alacsony: 19.51960Különbözet MT5 változóNagy: 19.74555
Globális tőzsdei szekciók időpontjai
Sydney
0:07 (Helyi)
Megnyílik 9h 43m
Tokió
22:07 (Helyi)
Megnyílik 10h 53m
London
14:07 (Helyi)
Bezár 2h 23m
New York
9:07 (Helyi)
Megnyílik 0h 23m

EURZAR kereskedési diagram

D1
W1
M1
No chart data
A múltbéli teljesítmény nem jelent garanciát a jövőbeli teljesítményre.

Kereskedési feltételek

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
végrehajtás
Piaci végrehajtás
Piaci végrehajtás
cTraderÁrrések+ 0.35 dollár 10K dollár kereskedési forgalom után
legkisebb: 82.70átlagos: 153.61
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Limit és stop szint0 points
Alkalmazott árrés (1:100 tőkeáttételi arány) amerikai dollárban1000 ZAR X USDZAR Rate
Legkisebb ügylet méret1000 EUR (0.01 lots)
Legkisebb lépés növekvő ügyletmérethez1000 EUR
Árrés követelmények egy visszazárási pozíció megnyitásához*0

* Csak > 100% árrésszint esetén

Az platformokhoz biztosított átlagos árrések naponta frissülnek, hogy tükrözzék az előző napi átlagot.Habár az FxPro megpróbál versenyképes különbözeteket kínálni a teljes kereskedési időszak alatt, az ügyfeleknek figyelembe kell venniük, hogy ez változhat és érzékeny a piaci viszonyok változására. A fenti példa csak illusztrációként szolgál. Az ügyfeleknek azt javasoljuk, hogy rendszeresen kövessék a fontos hírek bejelentését a gazdasági naptárunkban, ami a különbözetek bővülését eredményezheti többek között.

A fenti különbözetek normál devizacsere kereskedési feltételek mellett alkalmazhatók. Az FxPro fenntartja a jogot arra, hogy megváltoztassa a fenti különbözeteket az Üzleti szabályzat és felhasználói feltételeknek megfelelően.

Az EUR/ZAR devizapár a kevésbé jelentős devizapárok közé tartozik, de így is jelentős követője van a devizapárnak. A devizapárt erősen befolyásolja a világ két fontos gazdasági térsége, az Eurózóna és Dél-Afrika közötti gazdasági kapcsolat. A devizapár viselkedése gyakran kiszámíthatatlan, mert a két gazdasági térséget eltérő tényezők befolyásolják. Habár nagyon volatilis és viselkedése nehezen megjósolható, a devizapár lehetőséget biztosít tapasztalt befektetőknek jelentős nyereség elérésére.

Ha most ebbe akar befektetni, akkor lépjen kapcsolatba az FxPro-val!