Fektessen be felelősségteljesen! Fektessen be felelősségteljesen!A különbözeten alapuló ügyletek (CFD-k) komplex pénzügyi eszközök, és a befektetett tőke gyors elvesztésének a kockázatát hordozzák magukban a tőkeáttétel miatt. A lakossági befektetők 84.60%-a veszít a befektetéssel, amikor az FxPro által kínált CFD-kkel és különbözeti spekulációkkal kereskedik. Kérem, győződjön meg arról, hogy megértette a CFD-k működését és vállalhatja-e a kockázatot, hogy akár a teljes befektetett vagyonát is elveszítheti!

EURPLN - Euro / Lengyel zloty

Devizacsere-ügylet rövid: 11.2789 PointsDevizacsere-ügylet hosszú: -93.9485 Points
Alacsony: 4.66546Különbözet MT5 változóNagy: 4.68073
Globális tőzsdei szekciók időpontjai
Sydney
10:12 (Helyi)
Megnyílik 47h 38m
Tokió
8:12 (Helyi)
Megnyílik 48h 48m
London
0:12 (Helyi)
Megnyílik 55h 48m
New York
19:12 (Helyi)
Megnyílik 62h 18m

EURPLN kereskedési diagram

D1
W1
M1
No chart data
A múltbéli teljesítmény nem jelent garanciát a jövőbeli teljesítményre.

Kereskedési feltételek

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
végrehajtás
Piaci végrehajtás
Piaci végrehajtás
cTraderÁrrések+ 0.35 dollár 10K dollár kereskedési forgalom után
legkisebb: 27.90átlagos: 28.13
A piac nyitvatartási ideje*Jelenleg zárva
A piac nyitvatartási ideje*Jelenleg zárva
Limit és stop szint0 points
Alkalmazott margin(1:100 tőkeáttételi ráta) amerikai dollárban1000 PLN X USDPLN Rate
Legkisebb ügylet méret1000 EUR (0.01 lots)
Legkisebb lépés növekvő ügyletmérethez1000 EUR
Fedezeti követelmények egy visszazárási pozíció megnyitásához*0

* Csak > 100% margin szint esetén

Az platformokhoz biztosított átlagos árrések naponta frissülnek, hogy tükrözzék az előző napi átlagot.Habár az FxPro megpróbál versenyképes különbözeteket kínálni a teljes kereskedési időszak alatt, az ügyfeleknek figyelembe kell venniük, hogy ez változhat és érzékeny a piaci viszonyok változására. A fenti példa csak illusztrációként szolgál. Az ügyfeleknek azt javasoljuk, hogy rendszeresen kövessék a fontos hírek bejelentését a gazdasági naptárunkban, ami a különbözetek bővülését eredményezheti többek között.

A fenti különbözetek normál devizacsere kereskedési feltételek mellett alkalmazhatók. Az FxPro fenntartja a jogot arra, hogy megváltoztassa a fenti különbözeteket az Üzleti szabályzat és felhasználói feltételeknek megfelelően.

Az EUR/PLN devizapár gyakran egy ideális választás azoknak, akik a 4 fő devizapáron kívül keresnek maguknak egy befektetési lehetőséget. A két gazdaságot, Lengyelországot és az Eurózónát összekötő kapcsolat miatt erős kapcsolat van a két deviza között, és a lengyel zloty gyakran követi az euró mozgását. Mind újoncoknak, mind tapasztalt befektetőknek alkalmas, az EUR/PLN devizapár egy briliáns eszköz a kereskedői portfólió diverzifikálásához és kiegyensúlyozásához.

Fektessen be még ma az FxPro-val!