Fektessen be felelősségteljesen! Fektessen be felelősségteljesen!A különbözeten alapuló ügyletek (CFD-k) komplex pénzügyi eszközök, és a befektetett tőke gyors elvesztésének a kockázatát hordozzák magukban a tőkeáttétel miatt. A lakossági befektetők 83.39%-a veszít a befektetéssel, amikor az FxPro által kínált CFD-kkel és különbözeti spekulációkkal kereskedik. Kérem, győződjön meg arról, hogy megértette a CFD-k működését és vállalhatja-e a kockázatot, hogy akár a teljes befektetett vagyonát is elveszítheti!

EURNZD - Euro / Új-Zéland dollár

Devizacsere-ügylet rövid: 2.902 PointsDevizacsere-ügylet hosszú: -16.4123 Points
Alacsony: 1.75173Különbözet MT5 változóMagas: 1.77048
Globális tőzsdei szekciók időpontjai
Sydney
18:12 (Helyi)
Megnyílik 39h 38m
Tokió
17:12 (Helyi)
Megnyílik 39h 48m
London
9:12 (Helyi)
Megnyílik 46h 48m
New York
4:12 (Helyi)
Megnyílik 53h 18m

EURNZD kereskedési diagram

D1
W1
M1
No chart data
A múltbéli teljesítmény nem jelent garanciát a jövőbeli teljesítményre.

Kereskedési feltételek

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Végrehajtás
Piaci végrehajtás
Piaci végrehajtás
cTraderÁrrések+ 0.35 dollár 10K dollár kereskedési forgalom után
legkisebb: 1.50átlagos: 2.70
A piac nyitvatartási ideje*Jelenleg zárva
A piac nyitvatartási ideje*Jelenleg zárva
Limit és stop szint0 points
Alkalmazott margin(1:100 tőkeáttételi ráta) amerikai dollárban1000 NZD X USDNZD Rate
Legkisebb ügylet méret1000 EUR (0.01 lots)
Legkisebb lépés növekvő ügyletmérethez1000 EUR
Fedezeti követelmények egy visszazárási pozíció megnyitásához*0

* Csak > 100% margin szint esetén

Az platformokhoz biztosított átlagos árrések naponta frissülnek, hogy tükrözzék az előző napi átlagot.Habár az FxPro megpróbál versenyképes különbözeteket kínálni a teljes kereskedési időszak alatt, az ügyfeleknek figyelembe kell venniük, hogy ez változhat és érzékeny a piaci viszonyok változására. A fenti példa csak illusztrációként szolgál. Az ügyfeleknek azt javasoljuk, hogy rendszeresen kövessék a fontos hírek bejelentését a gazdasági naptárunkban, ami a különbözetek bővülését eredményezheti többek között.

A fenti különbözetek normál devizacsere kereskedési feltételek mellett alkalmazhatók. Az FxPro fenntartja a jogot arra, hogy megváltoztassa a fenti különbözeteket az Üzleti szabályzat és felhasználói feltételeknek megfelelően.

Az EUR/NZD devizapárral ritkán kereskednek Új-Zélandon kívül, de mégis értékes helye lehet egy tapasztalt kereskedő portfóliójában. Az EUR/NZD devizapár teljesítménye a világ két fontos gazdasága, az Eurózóna és Új-Zéland gazdaságától függ. A két gazdaságot számos egymással össze nem kapcsolható tényező befolyásolja, ami azt jelenti, hogy a devizák közötti kapcsolat gyakran kiszámíthatatlan és megjósolhatatlan. Ezek a tényezők miatt a devizapár nagyjából alkalmatlan új befektetők számára, de tapasztalt befektetők körében akkora profitot hozhatnak, mint amekkora kockázatot jelentenek.

Adja hozzá most a portfóliójához, ezért lépjen kapcsolatba FxPro-val!