Kereskedési feltételek

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Végrehajtás
Piaci végrehajtás
Piaci végrehajtás
cTraderÁrrések+ 0.35 dollár 10K dollár kereskedési forgalom után
legkisebb: 1.50átlagos: 2.08
A piac nyitvatartási ideje*Most nyitva
A piac nyitvatartási ideje*Most nyitva
Limit és stop szint0 points
Alkalmazott margin(1:100 tőkeáttételi ráta) amerikai dollárban1000 NZD X USDNZD Rate
Legkisebb ügylet méret1000 EUR (0.01 lots)
Legkisebb lépés növekvő ügyletmérethez1000 EUR
Fedezeti követelmények egy visszazárási pozíció megnyitásához*0

* Csak > 100% margin szint esetén

Az platformokhoz biztosított átlagos árrések naponta frissülnek, hogy tükrözzék az előző napi átlagot.Habár az FxPro megpróbál versenyképes különbözeteket kínálni a teljes kereskedési időszak alatt, az ügyfeleknek figyelembe kell venniük, hogy ez változhat és érzékeny a piaci viszonyok változására. A fenti példa csak illusztrációként szolgál. Az ügyfeleknek azt javasoljuk, hogy rendszeresen kövessék a fontos hírek bejelentését a gazdasági naptárunkban, ami a különbözetek bővülését eredményezheti többek között.

A fenti különbözetek normál devizacsere kereskedési feltételek mellett alkalmazhatók. Az FxPro fenntartja a jogot arra, hogy megváltoztassa a fenti különbözeteket az Üzleti szabályzat és felhasználói feltételeknek megfelelően.

Az EUR/NZD devizapárral ritkán kereskednek Új-Zélandon kívül, de mégis értékes helye lehet egy tapasztalt kereskedő portfóliójában. Az EUR/NZD devizapár teljesítménye a világ két fontos gazdasága, az Eurózóna és Új-Zéland gazdaságától függ. A két gazdaságot számos egymással össze nem kapcsolható tényező befolyásolja, ami azt jelenti, hogy a devizák közötti kapcsolat gyakran kiszámíthatatlan és megjósolhatatlan. Ezek a tényezők miatt a devizapár nagyjából alkalmatlan új befektetők számára, de tapasztalt befektetők körében akkora profitot hozhatnak, mint amekkora kockázatot jelentenek.

Adja hozzá most a portfóliójához, ezért lépjen kapcsolatba FxPro-val!