Fektessen be felelősségteljesen! Fektessen be felelősségteljesen!A különbözeten alapuló ügyletek (CFD-k) komplex pénzügyi eszközök, és a befektetett tőke gyors elvesztésének a kockázatát hordozzák magukban a tőkeáttétel miatt. A lakossági befektetők 84.60%-a veszít a befektetéssel, amikor az FxPro által kínált CFD-kkel és különbözeti spekulációkkal kereskedik. Kérem, győződjön meg arról, hogy megértette a CFD-k működését és vállalhatja-e a kockázatot, hogy akár a teljes befektetett vagyonát is elveszítheti!

EURMXN - Euro / Mexikói peso

Devizacsere-ügylet rövid: 300.5511 PointsDevizacsere-ügylet hosszú: -643.4241 Points
Alacsony: 19.71153Különbözet MT5 változóNagy: 19.76337
Globális tőzsdei szekciók időpontjai
Sydney
15:12 (Helyi)
Bezár 1h 0m
Tokió
13:12 (Helyi)
Bezár 1h 48m
London
5:12 (Helyi)
Megnyílik 2h 48m
New York
0:12 (Helyi)
Megnyílik 9h 18m

EURMXN kereskedési diagram

D1
W1
M1
No chart data
A múltbéli teljesítmény nem jelent garanciát a jövőbeli teljesítményre.

Kereskedési feltételek

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
végrehajtás
Piaci végrehajtás
Piaci végrehajtás
cTraderÁrrések+ 0.35 dollár 10K dollár kereskedési forgalom után
legkisebb: 187.50átlagos: 189.17
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Limit és stop szint0 points
Alkalmazott árrés (1:100 tőkeáttételi arány) amerikai dollárban1000 MXN X USDMXN Rate
Legkisebb ügylet méret1000 EUR (0.01 lots)
Legkisebb lépés növekvő ügyletmérethez1000 EUR
Árrés követelmények egy visszazárási pozíció megnyitásához*0

* Csak > 100% árrésszint esetén

Az platformokhoz biztosított átlagos árrések naponta frissülnek, hogy tükrözzék az előző napi átlagot.Habár az FxPro megpróbál versenyképes különbözeteket kínálni a teljes kereskedési időszak alatt, az ügyfeleknek figyelembe kell venniük, hogy ez változhat és érzékeny a piaci viszonyok változására. A fenti példa csak illusztrációként szolgál. Az ügyfeleknek azt javasoljuk, hogy rendszeresen kövessék a fontos hírek bejelentését a gazdasági naptárunkban, ami a különbözetek bővülését eredményezheti többek között.

A fenti különbözetek normál devizacsere kereskedési feltételek mellett alkalmazhatók. Az FxPro fenntartja a jogot arra, hogy megváltoztassa a fenti különbözeteket az Üzleti szabályzat és felhasználói feltételeknek megfelelően.

Mexikón kívül az EUR/MXN devizapárral ritkán kereskednek, de egy ideális választás lehet azoknak, akik magas kockázatot kedvelik. Az EUR/MXN devizapár teljesítménye a világ két fontos gazdasága, az Eurózóna és Mexikó gazdaságától függ. Ezeknek a gazdaságoknak a pénzügyi helyzetét nagyon különböző tényezők irányítják, ami a devizapárt nagyon volatilissé és kiszámíthatatlanná teszi. Ebből adódóan devizapár egy tökéletes választás a tapasztalt kockázatvállaló befektetőknek, ugyanolyan magas hozamot kínálva, mint amekkora kockázattal jár.

Ha úgy gondolja, hogy az EUR/MXN devizapár egy ideális kiegészítés a portfóliójához, akkor lépjen kapcsolatba az FxPro-val még ma!