Kereskedési feltételek

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Végrehajtás
Piaci végrehajtás
Piaci végrehajtás
cTraderÁrrések+ 0.35 dollár 10K dollár kereskedési forgalom után
legkisebb: 147.50átlagos: 174.40
A piac nyitvatartási ideje*Jelenleg zárva
A piac nyitvatartási ideje*Jelenleg zárva
Limit és stop szint0 points
Alkalmazott margin(1:100 tőkeáttételi ráta) amerikai dollárban1000 MXN X USDMXN Rate
Legkisebb ügylet méret1000 EUR (0.01 lots)
Legkisebb lépés növekvő ügyletmérethez1000 EUR
Fedezeti követelmények egy visszazárási pozíció megnyitásához*0

* Csak > 100% margin szint esetén

Az platformokhoz biztosított átlagos árrések naponta frissülnek, hogy tükrözzék az előző napi átlagot.Habár az FxPro megpróbál versenyképes különbözeteket kínálni a teljes kereskedési időszak alatt, az ügyfeleknek figyelembe kell venniük, hogy ez változhat és érzékeny a piaci viszonyok változására. A fenti példa csak illusztrációként szolgál. Az ügyfeleknek azt javasoljuk, hogy rendszeresen kövessék a fontos hírek bejelentését a gazdasági naptárunkban, ami a különbözetek bővülését eredményezheti többek között.

A fenti különbözetek normál devizacsere kereskedési feltételek mellett alkalmazhatók. Az FxPro fenntartja a jogot arra, hogy megváltoztassa a fenti különbözeteket az Üzleti szabályzat és felhasználói feltételeknek megfelelően.

Mexikón kívül az EUR/MXN devizapárral ritkán kereskednek, de egy ideális választás lehet azoknak, akik magas kockázatot kedvelik. Az EUR/MXN devizapár teljesítménye a világ két fontos gazdasága, az Eurózóna és Mexikó gazdaságától függ. Ezeknek a gazdaságoknak a pénzügyi helyzetét nagyon különböző tényezők irányítják, ami a devizapárt nagyon volatilissé és kiszámíthatatlanná teszi. Ebből adódóan devizapár egy tökéletes választás a tapasztalt kockázatvállaló befektetőknek, ugyanolyan magas hozamot kínálva, mint amekkora kockázattal jár.

Ha úgy gondolja, hogy az EUR/MXN devizapár egy ideális kiegészítés a portfóliójához, akkor lépjen kapcsolatba az FxPro-val még ma!