Fektessen be felelősségteljesen! Fektessen be felelősségteljesen!A különbözeten alapuló ügyletek (CFD-k) komplex pénzügyi eszközök, és a befektetett tőke gyors elvesztésének a kockázatát hordozzák magukban a tőkeáttétel miatt. A lakossági befektetők 84.60%-a veszít a befektetéssel, amikor az FxPro által kínált CFD-kkel és különbözeti spekulációkkal kereskedik. Kérem, győződjön meg arról, hogy megértette a CFD-k működését és vállalhatja-e a kockázatot, hogy akár a teljes befektetett vagyonát is elveszítheti!

EURHUF - Euro / Magyar Forint

Devizacsere-ügylet rövid: 49.1624 PointsDevizacsere-ügylet hosszú: -186.0805 Points
Alacsony: 382.240Különbözet MT5 változóNagy: 385.874
Globális tőzsdei szekciók időpontjai
Sydney
0:19 (Helyi)
Megnyílik 9h 31m
Tokió
22:19 (Helyi)
Megnyílik 10h 41m
London
14:19 (Helyi)
Bezár 2h 11m
New York
9:19 (Helyi)
Megnyílik 0h 11m

EURHUF kereskedési diagram

D1
W1
M1
No chart data
A múltbéli teljesítmény nem jelent garanciát a jövőbeli teljesítményre.

Kereskedési feltételek

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
végrehajtás
Piaci végrehajtás
Piaci végrehajtás
cTraderÁrrések+ 0.35 dollár 10K dollár kereskedési forgalom után
legkisebb: 505.00átlagos: 650.28
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Limit és stop szint0 points
Alkalmazott árrés (1:100 tőkeáttételi arány) amerikai dollárban1000 HUF X USDHUF Rate
Legkisebb ügylet méret1000 EUR (0.01 lots)
Legkisebb lépés növekvő ügyletmérethez1000 EUR
Árrés követelmények egy visszazárási pozíció megnyitásához*0

* Csak > 100% árrésszint esetén

Az platformokhoz biztosított átlagos árrések naponta frissülnek, hogy tükrözzék az előző napi átlagot.Habár az FxPro megpróbál versenyképes különbözeteket kínálni a teljes kereskedési időszak alatt, az ügyfeleknek figyelembe kell venniük, hogy ez változhat és érzékeny a piaci viszonyok változására. A fenti példa csak illusztrációként szolgál. Az ügyfeleknek azt javasoljuk, hogy rendszeresen kövessék a fontos hírek bejelentését a gazdasági naptárunkban, ami a különbözetek bővülését eredményezheti többek között.

A fenti különbözetek normál devizacsere kereskedési feltételek mellett alkalmazhatók. Az FxPro fenntartja a jogot arra, hogy megváltoztassa a fenti különbözeteket az Üzleti szabályzat és felhasználói feltételeknek megfelelően.

Hasonlóan a legtöbb európai keresztdevizához az EUR/HUF devizapár különösen megfelel azoknak, akik a 4 fő devizapáron kívül keresnek diverzifikálási lehetőséget. A devizapár értékét Európa két fontos térsége, az Eurózóna és Magyarország közötti gazdasági kapcsolat határozza meg, és az euró és a magyar forint közötti összefüggést viszonylag könnyű megjósolni, az utóbbi követi az euró mozgását. Ha Ön egy egzotikus devizakombinációban szeretné az első ügyletét lebonyolítani, akkor az EUR/HUF egy ideális lehetőség Önnek.

Fektessen be az FxPro-val még ma!