Fektessen be felelősségteljesen! Fektessen be felelősségteljesen!A különbözeten alapuló ügyletek (CFD-k) komplex pénzügyi eszközök, és a befektetett tőke gyors elvesztésének a kockázatát hordozzák magukban a tőkeáttétel miatt. A lakossági befektetők 83.39%-a veszít a befektetéssel, amikor az FxPro által kínált CFD-kkel és különbözeti spekulációkkal kereskedik. Kérem, győződjön meg arról, hogy megértette a CFD-k működését és vállalhatja-e a kockázatot, hogy akár a teljes befektetett vagyonát is elveszítheti!

EURGBP - Euro / Angol font

Devizacsere-ügylet rövid: 0.8519 PointsDevizacsere-ügylet hosszú: -5.0236 Points
Alacsony: 0.85776Különbözet MT5 változóMagas: 0.86039
Globális tőzsdei szekciók időpontjai
Sydney
22:32 (Helyi)
Megnyílik 11h 18m
Tokió
21:32 (Helyi)
Megnyílik 11h 28m
London
13:32 (Helyi)
Bezár 2h 58m
New York
8:32 (Helyi)
Megnyílik 0h 58m

EURGBP kereskedési diagram

D1
W1
M1
No chart data
A múltbéli teljesítmény nem jelent garanciát a jövőbeli teljesítményre.

Kereskedési feltételek

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT4 Fixed
MT5
Végrehajtás
Piaci végrehajtás
Piaci végrehajtás
cTraderÁrrések+ 0.35 dollár 10K dollár kereskedési forgalom után
legkisebb: 0.50átlagos: 0.75
A piac nyitvatartási ideje*Most nyitva
A piac nyitvatartási ideje*Most nyitva
Limit és stop szint0 points
Alkalmazott margin(1:100 tőkeáttételi ráta) amerikai dollárban1000 GBP X USDGBP Rate
Legkisebb ügylet méret1000 EUR (0.01 lots)
Legkisebb lépés növekvő ügyletmérethez1000 EUR
Fedezeti követelmények egy visszazárási pozíció megnyitásához*0

* Csak > 100% margin szint esetén

** Rendkívüli piaci feltételek az FxPro Financial Services Ltd megbízás-végrehajtási politikájának 10.6. Szakaszában, az FxPro UK Limited megbízás-végrehajtási politikájának 10.7. Pontjában és az FxPro Global Markets Ltd. megbízási végrehajtási politikájának 10.6 pontjában találhatók.

Az platformokhoz biztosított átlagos árrések naponta frissülnek, hogy tükrözzék az előző napi átlagot.Habár az FxPro megpróbál versenyképes különbözeteket kínálni a teljes kereskedési időszak alatt, az ügyfeleknek figyelembe kell venniük, hogy ez változhat és érzékeny a piaci viszonyok változására. A fenti példa csak illusztrációként szolgál. Az ügyfeleknek azt javasoljuk, hogy rendszeresen kövessék a fontos hírek bejelentését a gazdasági naptárunkban, ami a különbözetek bővülését eredményezheti többek között.

Az állandó különbözetek csak az azonnali végrehajtás esetében érvényes, minden más megbízás típus esetén a megbízás-teljesítési irányelv szerint kell eljárni.

A fenti különbözetek normál devizacsere kereskedési feltételek mellett alkalmazhatók. Az FxPro fenntartja a jogot arra, hogy megváltoztassa a fenti különbözeteket az Üzleti szabályzat és felhasználói feltételeknek megfelelően.

Az EUR/GBP devizapár az egyik légszélesebb körben használt devizapár a forex piacon, szerte a világon több ezer kereskedő portfóliójában van jelen. Európa két legnagyobb és pénzügyileg és politikailag legfontosabb gazdaságát egyesíti. A két gazdasági térség egymásra utaltsága miatt, a devizapár viszonylag stabil és sokkal kevésbé volatilis, mint az euró és a brit font más keresztdevizái. Erősen befolyásolja a Brit jegybank és az európai központi bank tevékenysége, míg az alacsony kockázata és kiszámítható viselkedése miatt kifejezetten ajánlott, mind kezdő kereskedőknek és tapasztalt befektetőknek.

Fektessen be az EUR/GBP devizapárba még ma az az FxPro-val!