Fektessen be felelősségteljesen! Fektessen be felelősségteljesen!A különbözeten alapuló ügyletek (CFD-k) komplex pénzügyi eszközök, és a befektetett tőke gyors elvesztésének a kockázatát hordozzák magukban a tőkeáttétel miatt. A lakossági befektetők 84.60%-a veszít a befektetéssel, amikor az FxPro által kínált CFD-kkel és különbözeti spekulációkkal kereskedik. Kérem, győződjön meg arról, hogy megértette a CFD-k működését és vállalhatja-e a kockázatot, hogy akár a teljes befektetett vagyonát is elveszítheti!

EURDKK - Euro / Dán korona

Devizacsere-ügylet rövid: -72.0299 PointsDevizacsere-ügylet hosszú: -58.5625 Points
Alacsony: 7.44839Különbözet MT5 változóNagy: 7.44971
Globális tőzsdei szekciók időpontjai
Sydney
0:49 (Helyi)
Megnyílik 9h 1m
Tokió
22:49 (Helyi)
Megnyílik 10h 11m
London
14:49 (Helyi)
Bezár 1h 41m
New York
9:49 (Helyi)
Bezár 6h 11m

EURDKK kereskedési diagram

D1
W1
M1
No chart data
A múltbéli teljesítmény nem jelent garanciát a jövőbeli teljesítményre.

Kereskedési feltételek

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
végrehajtás
Piaci végrehajtás
Piaci végrehajtás
cTraderÁrrések+ 0.35 dollár 10K dollár kereskedési forgalom után
legkisebb: 36.10átlagos: 39.26
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Limit és stop szint0 points
Alkalmazott árrés (1:100 tőkeáttételi arány) amerikai dollárban1000 DKK X USDDKK Rate
Legkisebb ügylet méret1000 EUR (0.01 lots)
Legkisebb lépés növekvő ügyletmérethez1000 EUR
Árrés követelmények egy visszazárási pozíció megnyitásához*0

* Csak > 100% árrésszint esetén

Az platformokhoz biztosított átlagos árrések naponta frissülnek, hogy tükrözzék az előző napi átlagot.Habár az FxPro megpróbál versenyképes különbözeteket kínálni a teljes kereskedési időszak alatt, az ügyfeleknek figyelembe kell venniük, hogy ez változhat és érzékeny a piaci viszonyok változására. A fenti példa csak illusztrációként szolgál. Az ügyfeleknek azt javasoljuk, hogy rendszeresen kövessék a fontos hírek bejelentését a gazdasági naptárunkban, ami a különbözetek bővülését eredményezheti többek között.

A fenti különbözetek normál devizacsere kereskedési feltételek mellett alkalmazhatók. Az FxPro fenntartja a jogot arra, hogy megváltoztassa a fenti különbözeteket az Üzleti szabályzat és felhasználói feltételeknek megfelelően.

Hasonlóan a legtöbb európai keresztdevizához az EUR/DKK devizapár különösen megfelel azoknak, akik a 4 fő devizapáron kívül keresnek befektetési lehetőséget. A devizapár nem tartozik a legtöbbet kereskedett párok közé, de különösen népszerű a kereskedők körében Dániában és a környező országokban. A devizapár értékét erősen befolyásolja az európai politika, és a dán korona gyakran követi az euró mozgását. Ha szeretné diverzifikálni a portfólióját, akkor a devizapár egy ideális választás Önnek.

Ha hozzá szeretné adni az EUR/DKK devizapárt a portfóliójához, akkor lépjen kapcsolatba az FxPro-val még ma!