Fektessen be felelősségteljesen! Fektessen be felelősségteljesen!A különbözeten alapuló ügyletek (CFD-k) komplex pénzügyi eszközök, és a befektetett tőke gyors elvesztésének a kockázatát hordozzák magukban a tőkeáttétel miatt. A lakossági befektetők 84.60%-a veszít a befektetéssel, amikor az FxPro által kínált CFD-kkel és különbözeti spekulációkkal kereskedik. Kérem, győződjön meg arról, hogy megértette a CFD-k működését és vállalhatja-e a kockázatot, hogy akár a teljes befektetett vagyonát is elveszítheti!

EURCHF - Euro / Svájci frank

Devizacsere-ügylet rövid: -8.1754 PointsDevizacsere-ügylet hosszú: 1.5806 Points
Alacsony: 0.99054Különbözet MT5 változóNagy: 0.99890
Globális tőzsdei szekciók időpontjai
Sydney
10:17 (Helyi)
Megnyílik 47h 33m
Tokió
8:17 (Helyi)
Megnyílik 48h 43m
London
0:17 (Helyi)
Megnyílik 55h 43m
New York
19:17 (Helyi)
Megnyílik 62h 13m

EURCHF kereskedési diagram

D1
W1
M1
No chart data
A múltbéli teljesítmény nem jelent garanciát a jövőbeli teljesítményre.

Kereskedési feltételek

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT4 Fixed
MT5
végrehajtás
Piaci végrehajtás
Piaci végrehajtás
cTraderÁrrések+ 0.35 dollár 10K dollár kereskedési forgalom után
legkisebb: 0.70átlagos: 1.50
A piac nyitvatartási ideje*Jelenleg zárva
A piac nyitvatartási ideje*Jelenleg zárva
Limit és stop szint0 points
Alkalmazott margin(1:100 tőkeáttételi ráta) amerikai dollárban1000 CHF X USDCHF Rate
Legkisebb ügylet méret1000 EUR (0.01 lots)
Legkisebb lépés növekvő ügyletmérethez1000 EUR
Fedezeti követelmények egy visszazárási pozíció megnyitásához*0

* Csak > 100% margin szint esetén

** Rendkívüli piaci feltételek az FxPro Financial Services Ltd megbízás-végrehajtási politikájának 10.6. Szakaszában, az FxPro UK Limited megbízás-végrehajtási politikájának 10.7. Pontjában és az FxPro Global Markets Ltd. megbízási végrehajtási politikájának 10.6 pontjában találhatók.

Az platformokhoz biztosított átlagos árrések naponta frissülnek, hogy tükrözzék az előző napi átlagot.Habár az FxPro megpróbál versenyképes különbözeteket kínálni a teljes kereskedési időszak alatt, az ügyfeleknek figyelembe kell venniük, hogy ez változhat és érzékeny a piaci viszonyok változására. A fenti példa csak illusztrációként szolgál. Az ügyfeleknek azt javasoljuk, hogy rendszeresen kövessék a fontos hírek bejelentését a gazdasági naptárunkban, ami a különbözetek bővülését eredményezheti többek között.

Az állandó különbözetek csak az azonnali végrehajtás esetében érvényes, minden más megbízás típus esetén a megbízás-teljesítési irányelv szerint kell eljárni.

A fenti különbözetek normál devizacsere kereskedési feltételek mellett alkalmazhatók. Az FxPro fenntartja a jogot arra, hogy megváltoztassa a fenti különbözeteket az Üzleti szabályzat és felhasználói feltételeknek megfelelően.

Az EUR/CHF devizapár nem a leginkább kereskedett devizapár, de mégis fontos szerepet játszik sok kereskedő portfoliójában. A két deviza közötti korreláció hihetetlenül erős, mégpedig egy inverz kapcsolatnak felel meg. Ez az Eurózóna és Svájc közötti szoros kapcsolatnak tulajdonítható, amit az 1972-es szabadkereskedelmi egyezmény ösztönzött. Ennek eredményeként, amikor az Eurózóna zsugorodik, akkor Svájcban egy továbbgyűrűző hatás érvényesül. Továbbá a devizapár egy nagyon volatilis időszakon ment keresztül, amikor a Svájci jegybank meglepte a piacot és eltörölte az 1.2-es deviza árfolyamküszöböt, és ezzel a legnagyobb ármozgást idézte elő egy devizapárban.

Ha hozzá akarja adni az EUR/CHF devizapárt a portfoliójához, akkor lépjen kapcsolatba az FxPro-val még ma!