Kereskedési feltételek

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Végrehajtás
Piaci végrehajtás
Piaci végrehajtás
cTraderÁrrések+ 0.35 dollár 10K dollár kereskedési forgalom után
legkisebb: 8.00átlagos: 9.87
A piac nyitvatartási ideje*Most nyitva
A piac nyitvatartási ideje*Most nyitva
Limit és stop szint0 points
Alkalmazott margin(1:100 tőkeáttételi ráta) amerikai dollárban1000 SGD X USDSGD Rate
Legkisebb ügylet méret1000 CHF (0.01 lots)
Legkisebb lépés növekvő ügyletmérethez1000 CHF
Fedezeti követelmények egy visszazárási pozíció megnyitásához*0

* Csak > 100% margin szint esetén

Az platformokhoz biztosított átlagos árrések naponta frissülnek, hogy tükrözzék az előző napi átlagot.Habár az FxPro megpróbál versenyképes különbözeteket kínálni a teljes kereskedési időszak alatt, az ügyfeleknek figyelembe kell venniük, hogy ez változhat és érzékeny a piaci viszonyok változására. A fenti példa csak illusztrációként szolgál. Az ügyfeleknek azt javasoljuk, hogy rendszeresen kövessék a fontos hírek bejelentését a gazdasági naptárunkban, ami a különbözetek bővülését eredményezheti többek között.

A fenti különbözetek normál devizacsere kereskedési feltételek mellett alkalmazhatók. Az FxPro fenntartja a jogot arra, hogy megváltoztassa a fenti különbözeteket az Üzleti szabályzat és felhasználói feltételeknek megfelelően.

Az CHF/SGD devizapár két fontos nemzetközi deviza, a svájci frank és a szingapúri dollár közötti összefüggést mutatja. A devizapár a megjósolhatatlanság története, és egy ideális befektetést jelent tapasztaltabb kereskedőknek, akik könnyebben vállalják a kockázatot. Volatilis és kiszámíthatatlan, és nagyon különböző tényezők befolyásolják a globális gazdaság e két erőművét. Habár ritkán követik ugyanazt a sémát, ez az egyedi kombináció lélegzetelállító profitot termelhet szakértői kezekben.

Ha hozzá szeretné adni a CHF/SGD devizapárt a portfóliójához, akkor lépjen kapcsolatba az FxPro-val még ma!