AUDUSD - Ausztrál dollár / Amerikai dollár

Devizacsere-ügylet rövid: 0 Devizacsere-ügylet hosszú: 0
Alacsony: 0.00Különbözet MT4 változóNagy: 0.00
Globális tőzsdei szekciók időpontjai
Sydney
7:44 (Helyi)
Megnyílik 50h 6m
Tokió
5:44 (Helyi)
Megnyílik 51h 16m
London
21:44 (Helyi)
Megnyílik 58h 16m
New York
16:44 (Helyi)
Megnyílik 64h 46m

AUD USD kereskedési diagram

D1
W1
M1
A múltbéli teljesítmény nem jelent garanciát a jövőbeli teljesítményre.

Kereskedési feltételek

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
végrehajtás
Piaci végrehajtás
Piaci végrehajtás
cTraderKülönbözetek + 0.45 dollár 10K dollár kereskedési forgalom után
legkisebb: 0.80átlagos: 1.02
cTrader Limitáras és Stop szintek0
Alkalmazott árrés (1:100 tőkeáttételi arány) amerikai dollárban1000 X AUDUSD Rate
Legkisebb ügylet méret0.01 lot
1 TICK értéke lotonként amerikai dollárban megadva10 USD
Legkisebb lépés növekvő ügyletmérethez0.01 lot
Árrés követelmények egy visszazárási pozíció megnyitásához*0
Kereskedési idő (londoni idő) 10:00 PM Sunday - 10:00 PM Friday

* Csak > 100% árrésszint esetén

** Rendkívüli piaci feltételek az FxPro Financial Services Ltd megbízás-végrehajtási politikájának 10.5. Szakaszában, az FxPro UK Limited megbízás-végrehajtási politikájának 11.5. Pontjában és az FxPro Global Markets Ltd. megbízási végrehajtási politikájának 9.6 pontjában találhatók.

<p>A felkínált különbözetek a 01/04/2020 - 30/06/2020 napi 09:00 - 21:00 időszakának az idősúlyozott átlagát tükrözik. Habár az FxPro megpróbál versenyképes különbözeteket kínálni a teljes kereskedési időszak alatt, az ügyfeleknek figyelembe kell venniük, hogy ez változhat és érzékeny a piaci viszonyok változására. A fenti példa csak illusztrációként szolgál. Az ügyfeleknek azt javasoljuk, hogy rendszeresen kövessék a fontos hírek bejelentését a gazdasági naptárunkban, ami a különbözetek bővülését eredményezheti többek között.

Az NZDUSD, AUDUSD különbözetek minden szerdán 20:00 és 23:00 óra között (londoni idő) a megállapított maximumérték felett ingadozhatnak.

Az állandó különbözetek csak az azonnali végrehajtás esetében érvényes, minden más megbízás típus esetén a megbízás-teljesítési irányelv szerint kell eljárni.

A fenti különbözetek normál devizacsere kereskedési feltételek mellett alkalmazhatók. Az FxPro fenntartja a jogot arra, hogy megváltoztassa a fenti különbözeteket az Üzleti szabályzat és felhasználói feltételeknek megfelelően.

Az AUD/USD devizapár az utóbbi években egyre népszerűbb lett a kereskedők körében. Ausztrália több évtizedes árupiaci fellendülésének köszönhetően ez a devizapár két exponenciálisan nagy és pénzügyileg fontos gazdaságot egyesít és biztosítja a helyét a befektetők jegyzetfüzetében. Az egyik fontos előnye a devizapárnak a két deviza közötti kamatláb-különbség, ami ideálissá teszi a kereskedőknek, akik hosszú pozíciót vesznek fel és nyereséget realizálnak a gördülésből. A jelenlegi drámai bikafutás szintén besegített abban, hogy sok rajongó megtömje a zsebét. Egy tökéletes választás tapasztaltabb kereskedőknek, de mindenkinek ajánlott az újoncoktól a professzionális szintig.

Ha érdekli az AUD/USD devizapárban való kereskedés, akkor lépjenkapcsolatbaaz FxPro-val még ma!