Kereskedési feltételek

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT4 Fixed
MT5
Végrehajtás
Piaci végrehajtás
Piaci végrehajtás
cTraderÁrrések+ 0.35 dollár 10K dollár kereskedési forgalom után
legkisebb: 0.50átlagos: 0.59
A piac nyitvatartási ideje*Most nyitva
A piac nyitvatartási ideje*Most nyitva
Limit és stop szint0 points
Alkalmazott margin(1:100 tőkeáttételi ráta) amerikai dollárban1000 AUD X USDAUD Rate
Legkisebb ügylet méret1000 AUD (0.01 lots)
Legkisebb lépés növekvő ügyletmérethez1000 AUD
Fedezeti követelmények egy visszazárási pozíció megnyitásához*0

* Csak > 100% margin szint esetén

** Rendkívüli piaci feltételek az FxPro Financial Services Ltd megbízás-végrehajtási politikájának 10.6. Szakaszában, az FxPro UK Limited megbízás-végrehajtási politikájának 10.7. Pontjában és az FxPro Global Markets Ltd. megbízási végrehajtási politikájának 10.6 pontjában találhatók.

Az platformokhoz biztosított átlagos árrések naponta frissülnek, hogy tükrözzék az előző napi átlagot.Habár az FxPro megpróbál versenyképes különbözeteket kínálni a teljes kereskedési időszak alatt, az ügyfeleknek figyelembe kell venniük, hogy ez változhat és érzékeny a piaci viszonyok változására. A fenti példa csak illusztrációként szolgál. Az ügyfeleknek azt javasoljuk, hogy rendszeresen kövessék a fontos hírek bejelentését a gazdasági naptárunkban, ami a különbözetek bővülését eredményezheti többek között.

Az NZDUSD, AUDUSD különbözetek minden szerdán 20:00 és 23:00 óra között (londoni idő) a megállapított maximumérték felett ingadozhatnak.

Az állandó különbözetek csak az azonnali végrehajtás esetében érvényes, minden más megbízás típus esetén a megbízás-teljesítési irányelv szerint kell eljárni.

A fenti különbözetek normál devizacsere kereskedési feltételek mellett alkalmazhatók. Az FxPro fenntartja a jogot arra, hogy megváltoztassa a fenti különbözeteket az Üzleti szabályzat és felhasználói feltételeknek megfelelően.

Az AUD/USD devizapár az utóbbi években egyre népszerűbb lett a kereskedők körében. Ausztrália több évtizedes árupiaci fellendülésének köszönhetően ez a devizapár két exponenciálisan nagy és pénzügyileg fontos gazdaságot egyesít és biztosítja a helyét a befektetők jegyzetfüzetében. Az egyik fontos előnye a devizapárnak a két deviza közötti kamatláb-különbség, ami ideálissá teszi a kereskedőknek, akik hosszú pozíciót vesznek fel és nyereséget realizálnak a gördülésből. A jelenlegi drámai bikafutás szintén besegített abban, hogy sok rajongó megtömje a zsebét. Egy tökéletes választás tapasztaltabb kereskedőknek, de mindenkinek ajánlott az újoncoktól a professzionális szintig.

Ha érdekli az AUD/USD devizapárban való kereskedés, akkor lépjenkapcsolatbaaz FxPro-val még ma!