Kereskedési feltételek

Platform
cTrader
cTrader
Edge
MT4
MT5
Végrehajtás
Piaci végrehajtás
Piaci végrehajtás
cTraderVáltozó különbözetek
legkisebb: 41.00átlagos: 42.11
A piac nyitvatartási ideje*Most nyitva
A piac nyitvatartási ideje*Most nyitva
Limit és stop szint0
1 tick érték0.00001
Legkisebb ügylet méret0.01 lot
1 lot méret1 XTZ
1 pip érték 1 lotra viszonyítva amerikai dollárban0.00001 USD
Legkisebb lépés növekvő ügyletmérethez0.01 lot
Fedezeti követelmények egy visszazárási pozíció megnyitásához*0
Végrehajtási módMarket (irrelevant of platform or Account type)

* Csak > 100% margin szint esetén

Az platformokhoz biztosított átlagos árrések naponta frissülnek, hogy tükrözzék az előző napi átlagot.Habár az FxPro megpróbál versenyképes különbözeteket kínálni a teljes kereskedési időszak alatt, az ügyfeleknek figyelembe kell venniük, hogy ez változhat és érzékeny a piaci viszonyok változására. A fenti példa csak illusztrációként szolgál. Az ügyfeleknek azt javasoljuk, hogy rendszeresen kövessék a fontos hírek bejelentését a gazdasági naptárunkban, ami a különbözetek bővülését eredményezheti többek között.

A fenti különbözetek normál devizacsere kereskedési feltételek mellett alkalmazhatók. Az FxPro fenntartja a jogot arra, hogy megváltoztassa a fenti különbözeteket az Üzleti szabályzat és felhasználói feltételeknek megfelelően.

Tezos

Tezos is a decentralised blockchain project that has obtained a license from the Massachusetts Institute of Technology. The developers have created a native token and a platform for users to create coins and additional applications themselves. Moreover, you can choose a backer (i.e., a participant to whom you can delegate your coins for voting) and, through his actions, influence the appearance of updates in the system.

For example, votes are held for or against payments to certain programmers or entire groups of active users who have contributed to updating the working protocol. All this helps create a community around the project and turn XTZ owners into investors or clients and full participants. On the other hand, such attention and financial rewards encourage developers to invest their time and effort in the development of the platform.

Tezos can be used not only for their intended purpose (for transfers and payments) but also for deploying smart contracts and developing unique NFT objects.