Fektessen be felelősségteljesen! Fektessen be felelősségteljesen!A különbözeten alapuló ügyletek (CFD-k) komplex pénzügyi eszközök, és a befektetett tőke gyors elvesztésének a kockázatát hordozzák magukban a tőkeáttétel miatt. A lakossági befektetők 83.39%-a veszít a befektetéssel, amikor az FxPro által kínált CFD-kkel és különbözeti spekulációkkal kereskedik. Kérem, győződjön meg arról, hogy megértette a CFD-k működését és vállalhatja-e a kockázatot, hogy akár a teljes befektetett vagyonát is elveszítheti!

XLMUSD - Stellar vs US Dollar

Aktuális érték valós időben a kriptopiacon a befektetésekhez

Devizacsere-ügylet rövid: -20 %Devizacsere-ügylet hosszú: -20 %
Alacsony: 0.08883Különbözet MT5 változóMagas: 0.09119
Globális tőzsdei szekciók időpontjai
Sydney
1:36 (Helyi)
Megnyílik 8h 14m
Tokió
0:36 (Helyi)
Megnyílik 8h 24m
London
16:36 (Helyi)
Megnyílik 15h 24m
New York
11:36 (Helyi)
Bezár 4h 24m

XLMUSD kereskedési diagram

D1
W1
M1
No chart data
A múltbéli teljesítmény nem jelent garanciát a jövőbeli teljesítményre.

Kereskedési feltételek

Platform
Edge
Edge
MT4
MT5
Végrehajtás
Piaci végrehajtás
Piaci végrehajtás
EdgeVáltozó különbözetek
legkisebb: 9.60átlagos: 10.68
A piac nyitvatartási ideje*Most nyitva
A piac nyitvatartási ideje*Most nyitva
Limit és stop szint175
1 tick érték0.00001
Legkisebb ügylet méret0.01 lot
1 lot méret1 XLM
1 pip érték 1 lotra viszonyítva amerikai dollárban0.00001 USD
Legkisebb lépés növekvő ügyletmérethez0.01 lot
Fedezeti követelmények egy visszazárási pozíció megnyitásához*0
Végrehajtási módMarket (irrelevant of platform or Account type)

* Csak > 100% margin szint esetén

Az platformokhoz biztosított átlagos árrések naponta frissülnek, hogy tükrözzék az előző napi átlagot.Habár az FxPro megpróbál versenyképes különbözeteket kínálni a teljes kereskedési időszak alatt, az ügyfeleknek figyelembe kell venniük, hogy ez változhat és érzékeny a piaci viszonyok változására. A fenti példa csak illusztrációként szolgál. Az ügyfeleknek azt javasoljuk, hogy rendszeresen kövessék a fontos hírek bejelentését a gazdasági naptárunkban, ami a különbözetek bővülését eredményezheti többek között.

A fenti különbözetek normál devizacsere kereskedési feltételek mellett alkalmazhatók. Az FxPro fenntartja a jogot arra, hogy megváltoztassa a fenti különbözeteket az Üzleti szabályzat és felhasználói feltételeknek megfelelően.

Stellar

Stellar is a decentralised blockchain platform for exchanging currencies of any country and denomination — a kind of alternative tool for the existing traditional financial system.

The founders tried to maximise the speed of transactions, reduce their costs, and introduce their own Lumens coin into circulation. All this makes this project the main competitor of Ripple in the money transfer market. The platforms share the same developer, Jed McCaleb.

The idea of Stellar is the appearance on the market of a convenient payment instrument with the function of asset tokenisation, i.e., the ability to create your stablecoin with any collateral (standard currencies, metals, stocks). Access to Stellar is open to all residents of developing countries, non-profit organisations, small businesses, and others who want to join the system.

The code has been open from the beginning of work in 2014 when the decision was made to fork Ripple and develop its offshoot based on the XLM coin. It is noteworthy that the project creators do not have the opportunity to profit from the sale of the company's shares or any other internal operations of the system.