XLMUSD - Stellar / Amerikai dollár

Devizacsere-ügylet rövid: 0 PointsDevizacsere-ügylet hosszú: 0 Points
Alacsony: 0.00Különbözet MT4 változóNagy: 0.00
Globális tőzsdei szekciók időpontjai
Sydney
20:16 (Helyi)
Megnyílik 13h 34m
Tokió
19:16 (Helyi)
Megnyílik 13h 44m
London
11:16 (Helyi)
Megnyílik 20h 44m
New York
6:16 (Helyi)
Megnyílik 27h 14m

XLM USD kereskedési diagram

D1
W1
M1
A múltbéli teljesítmény nem jelent garanciát a jövőbeli teljesítményre.

Kereskedési feltételek

Platform
Edge
Edge
MT4
MT5
végrehajtás
Piaci végrehajtás
Piaci végrehajtás
EdgeVáltozó különbözetek
legkisebb: 0.0035 USDátlagos: 0.0055 USD
Edge Limit és Stop Szintek0.005 USD
1 tick érték0.00001
Devizacsere-ügyletek (hosszú és rövid) évente-20.00 %
Legkisebb ügylet méret0.01 lot
MT4 / MT5 / Edge 1 lot méret10000 XLM
1 pip érték 1 lotra viszonyítva amerikai dollárban0.1 USD
TőkeáttételFxPro GM Limited
1:20

FxPro UK Limited
(Professional clients only)
1:20

FxPro Financial Services
(Retail Clients)
1:2

FxPro Financial Services
(Professional clients)
1:20
Legkisebb lépés növekvő ügyletmérethez0.01 lot
Árrés követelmények egy zárt pozíció nyitásához*0
Maximális kitettség1,000,000 USD in Volume
Végrehajtási módMarket (irrelevant of platform or Account type)
Kereskedési órák24/7
Trading time: 24/7

* Csak > 100% árrésszint esetén

1: Az FxPro Financial Services Limited és a FxPro Global Markets Limited ügyfelei vehetik igénybe.

CFD-k kereskedése kriptovalutákon jelenleg az FxPro UK Ltd lakossági ügyfelei számára nem állnak rendelkezésre

A fenti különbözetek normál devizacsere kereskedési feltételek mellett alkalmazhatók. Az FxPro fenntartja a jogot arra, hogy megváltoztassa a fenti különbözeteket az Üzleti szabályzat és felhasználói feltételeknek megfelelően.