VETUSD - VeChain / Amerikai dollár

Devizacsere-ügylet rövid: 0 Devizacsere-ügylet hosszú: 0
Alacsony: 0.00Különbözet MT4 változóNagy: 0.00
Globális tőzsdei szekciók időpontjai
Sydney
7:43 (Helyi)
Megnyílik 50h 7m
Tokió
5:43 (Helyi)
Megnyílik 51h 17m
London
21:43 (Helyi)
Megnyílik 58h 17m
New York
16:43 (Helyi)
Megnyílik 64h 47m

VET USD kereskedési diagram

D1
W1
M1
A múltbéli teljesítmény nem jelent garanciát a jövőbeli teljesítményre.

Kereskedési feltételek

Platform
Edge
Edge
MT4
MT5
végrehajtás
Piaci végrehajtás
Piaci végrehajtás
EdgeVáltozó különbözetek
legkisebb: 0.30 USDátlagos: 0.38 USD
Edge Limit és Stop Szintek0.4 USD
1 tick érték0.00001
Devizacsere-ügyletek (hosszú és rövid) évente-20.00 %
Legkisebb ügylet méret0.01 lot
MT4 / MT5 / Edge 1 lot méret10000 VET
1 pip érték 1 lotra viszonyítva amerikai dollárban0.1 USD
Legkisebb lépés növekvő ügyletmérethez0.01 lot
Árrés követelmények egy zárt pozíció nyitásához*0
Maximális kitettség1,000,000 USD in Volume
Végrehajtási módMarket (irrelevant of platform or Account type)
Kereskedési órák24/7
Trading time: 24/7

* Csak > 100% árrésszint esetén

A fenti különbözetek normál devizacsere kereskedési feltételek mellett alkalmazhatók. Az FxPro fenntartja a jogot arra, hogy megváltoztassa a fenti különbözeteket az Üzleti szabályzat és felhasználói feltételeknek megfelelően.