Fektessen be felelősségteljesen! Fektessen be felelősségteljesen!A különbözeten alapuló ügyletek (CFD-k) komplex pénzügyi eszközök, és a befektetett tőke gyors elvesztésének a kockázatát hordozzák magukban a tőkeáttétel miatt. A lakossági befektetők 83.39%-a veszít a befektetéssel, amikor az FxPro által kínált CFD-kkel és különbözeti spekulációkkal kereskedik. Kérem, győződjön meg arról, hogy megértette a CFD-k működését és vállalhatja-e a kockázatot, hogy akár a teljes befektetett vagyonát is elveszítheti!

NEOUSD - NEO vs US Dollar

Aktuális érték valós időben a kriptopiacon a befektetésekhez

Devizacsere-ügylet rövid: -20 %Devizacsere-ügylet hosszú: -20 %
Alacsony: 8.716Különbözet MT5 változóMagas: 8.974
Globális tőzsdei szekciók időpontjai
Sydney
16:21 (Helyi)
Megnyílik 17h 29m
Tokió
15:21 (Helyi)
Megnyílik 17h 39m
London
7:21 (Helyi)
Megnyílik 0h 39m
New York
2:21 (Helyi)
Megnyílik 7h 9m

NEOUSD kereskedési diagram

D1
W1
M1
No chart data
A múltbéli teljesítmény nem jelent garanciát a jövőbeli teljesítményre.

Kereskedési feltételek

Platform
Edge
Edge
MT4
MT5
Végrehajtás
Piaci végrehajtás
Piaci végrehajtás
EdgeVáltozó különbözetek
legkisebb: 94.00átlagos: 114.36
A piac nyitvatartási ideje*Most nyitva
A piac nyitvatartási ideje*Most nyitva
Limit és stop szint175
1 tick érték0.001
Legkisebb ügylet méret0.01 lot
1 lot méret1 NEO
1 pip érték 1 lotra viszonyítva amerikai dollárban0.001 USD
Legkisebb lépés növekvő ügyletmérethez0.01 lot
Fedezeti követelmények egy visszazárási pozíció megnyitásához*0
Végrehajtási módMarket (irrelevant of platform or Account type)

* Csak > 100% margin szint esetén

Az platformokhoz biztosított átlagos árrések naponta frissülnek, hogy tükrözzék az előző napi átlagot.Habár az FxPro megpróbál versenyképes különbözeteket kínálni a teljes kereskedési időszak alatt, az ügyfeleknek figyelembe kell venniük, hogy ez változhat és érzékeny a piaci viszonyok változására. A fenti példa csak illusztrációként szolgál. Az ügyfeleknek azt javasoljuk, hogy rendszeresen kövessék a fontos hírek bejelentését a gazdasági naptárunkban, ami a különbözetek bővülését eredményezheti többek között.

A fenti különbözetek normál devizacsere kereskedési feltételek mellett alkalmazhatók. Az FxPro fenntartja a jogot arra, hogy megváltoztassa a fenti különbözeteket az Üzleti szabályzat és felhasználói feltételeknek megfelelően.

Neo

Neo is somewhat of a nod to the good old Matrix movie. This system set its own processing speed records and launched the new N3 blockchain. This non-commercial project was born in China only in 2021 and has already secured the title of \"Chinese version of Ethereum.\" It is pretty logical as Neo has the same goal of developing an innovative digital economy based on smart contracts, De-Fi tools, and decentralised applications. NEO also makes it possible to manage various types of assets based on smart contracts, as well as digitise information.

Two figures created this distributed network: an authoritative Chinese crypto-expert, founder of the Bitcoin community in China, Da Hongfei, and developer Eric Zhang. Apart from this, Da Hongfei is also the founder of the blockchain development company Onchain.

Since 2021, decentralised Neo has been operating on two data chains, Legacy and N3. The ecosystem is run by altcoin holders. They decide which of the members of the Council will continue to maintain the functioning of the system. To do this, they cast their votes for candidates, paying for their opinion with the available digital currency.

Another coin is connected to the same platform, which is called GAS. If NEO is used as a \"voting\" coin, GAS is primarily needed to pay for transactions and other platform functions. In addition, rewards for specific actions are provided for its owners.

In general, the leading Neo coin is in the TOP-100 altcoins, according to CoinMarketCap.