LTCUSD - Litecoin / Amerikai dollár

Devizacsere-ügylet rövid: 0 Devizacsere-ügylet hosszú: 0
Alacsony: 0.00Különbözet MT4 változóNagy: 0.00
Globális tőzsdei szekciók időpontjai
Sydney
3:55 (Helyi)
Megnyílik 5h 55m
Tokió
1:55 (Helyi)
Megnyílik 7h 5m
London
17:55 (Helyi)
Megnyílik 14h 5m
New York
12:55 (Helyi)
Bezár 3h 5m

LTC USD kereskedési diagram

D1
W1
M1
A múltbéli teljesítmény nem jelent garanciát a jövőbeli teljesítményre.

Kereskedési feltételek

Platform
Edge
Edge
MT4
MT5
végrehajtás
Piaci végrehajtás
Piaci végrehajtás
EdgeVáltozó különbözetek
legkisebb: 0.35 USDátlagos: 0.50 USD
Edge Limit és Stop Szintek2.5 USD
Devizacsere-ügyletek (hosszú és rövid) évente-20.00 %
Legkisebb ügylet méret0.01 lot
MT4 / MT5 / Edge 1 lot méret100 LTC
1 pip érték 1 lotra viszonyítva amerikai dollárban1.00 USD
Legkisebb lépés növekvő ügyletmérethez0.01 lot
Árrés követelmények egy zárt pozíció nyitásához*0
Maximális kitettség1,000,000 USD in Volume
Végrehajtási módMarket (irrelevant of platform or Account type)
Kereskedési órák24/7
Trading time: 24/7

* Csak > 100% árrésszint esetén

A fenti különbözetek normál devizacsere kereskedési feltételek mellett alkalmazhatók. Az FxPro fenntartja a jogot arra, hogy megváltoztassa a fenti különbözeteket az Üzleti szabályzat és felhasználói feltételeknek megfelelően.