Fektessen be felelősségteljesen! Fektessen be felelősségteljesen!A különbözeten alapuló ügyletek (CFD-k) komplex pénzügyi eszközök, és a befektetett tőke gyors elvesztésének a kockázatát hordozzák magukban a tőkeáttétel miatt. A lakossági befektetők 83.39%-a veszít a befektetéssel, amikor az FxPro által kínált CFD-kkel és különbözeti spekulációkkal kereskedik. Kérem, győződjön meg arról, hogy megértette a CFD-k működését és vállalhatja-e a kockázatot, hogy akár a teljes befektetett vagyonát is elveszítheti!

LNKUSD - Chainlink vs US Dollar

Aktuális érték valós időben a kriptopiacon a befektetésekhez

Devizacsere-ügylet rövid: -20 %Devizacsere-ügylet hosszú: -20 %
Alacsony: 6.365Különbözet MT5 változóMagas: 6.625
Globális tőzsdei szekciók időpontjai
Sydney
1:26 (Helyi)
Megnyílik 8h 24m
Tokió
0:26 (Helyi)
Megnyílik 8h 34m
London
16:26 (Helyi)
Bezár 0h 4m
New York
11:26 (Helyi)
Bezár 4h 34m

LNKUSD kereskedési diagram

D1
W1
M1
No chart data
A múltbéli teljesítmény nem jelent garanciát a jövőbeli teljesítményre.

Kereskedési feltételek

Platform
Edge
Edge
MT4
MT5
Végrehajtás
Piaci végrehajtás
Piaci végrehajtás
EdgeVáltozó különbözetek
legkisebb: 64.00átlagos: 74.76
A piac nyitvatartási ideje*Most nyitva
A piac nyitvatartási ideje*Most nyitva
Limit és stop szint175
1 tick érték0.001
Legkisebb ügylet méret0.01 lot
1 lot méret1 LNK
1 pip érték 1 lotra viszonyítva amerikai dollárban0.001 USD
Legkisebb lépés növekvő ügyletmérethez0.01 lot
Fedezeti követelmények egy visszazárási pozíció megnyitásához*0
Végrehajtási módMarket (irrelevant of platform or Account type)

* Csak > 100% margin szint esetén

Az platformokhoz biztosított átlagos árrések naponta frissülnek, hogy tükrözzék az előző napi átlagot.Habár az FxPro megpróbál versenyképes különbözeteket kínálni a teljes kereskedési időszak alatt, az ügyfeleknek figyelembe kell venniük, hogy ez változhat és érzékeny a piaci viszonyok változására. A fenti példa csak illusztrációként szolgál. Az ügyfeleknek azt javasoljuk, hogy rendszeresen kövessék a fontos hírek bejelentését a gazdasági naptárunkban, ami a különbözetek bővülését eredményezheti többek között.

A fenti különbözetek normál devizacsere kereskedési feltételek mellett alkalmazhatók. Az FxPro fenntartja a jogot arra, hogy megváltoztassa a fenti különbözeteket az Üzleti szabályzat és felhasználói feltételeknek megfelelően.

Chainlink

Chainlink is a unique network platform that is aimed at ensuring the security of personal and payment data when conducting transactions with smart contracts based on Ethereum.

Moreover, the developers have improved the protection of the transmitted information both inside and outside the blockchain. Between the blocks, particular nodes called oracles are located. These interconnected oracles reconcile incoming data from different sources and then transfer it to a smart contract. The main goal of such a system is to make the Internet free from inaccurate information, although it is challenging to verify millions of transactions a day centrally. But Oracles are up to the task.

It turns out that the Chainlink ecosystem simultaneously supports the smooth operation of smart contracts, checks the data transmitted with their help, and eliminates the possibility of fraud.

The Chainlink project is already used by giants such as Binance, AAVE, and even Google. Soon, developers plan to connect intelligent contracts of another type, not only Ethereum. Collaboration with companies such as Swift, Gartner, and IC3 helps the sustainable development of the project. In fact, a system of this kind makes the whole system a pioneer, adding security to the LNK proprietary cryptocurrency.