ETCUSD - Ethereum Classic / Amerikai dollár

Devizacsere-ügylet rövid: 0 PointsDevizacsere-ügylet hosszú: 0 Points
Alacsony: 0.00Különbözet MT4 változóNagy: 0.00
Globális tőzsdei szekciók időpontjai
Sydney
23:47 (Helyi)
Megnyílik 10h 3m
Tokió
22:47 (Helyi)
Megnyílik 10h 13m
London
14:47 (Helyi)
Megnyílik 17h 13m
New York
9:47 (Helyi)
Megnyílik 23h 43m

ETC USD kereskedési diagram

D1
W1
M1
A múltbéli teljesítmény nem jelent garanciát a jövőbeli teljesítményre.

Kereskedési feltételek

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
végrehajtás
Piaci végrehajtás
Piaci végrehajtás
cTraderVáltozó különbözetek
legkisebb: 0.17 USDátlagos: 0.22 USD
cTrader Limitáras és Stop szintek0
1 tick érték0.001
Devizacsere-ügyletek (hosszú és rövid) évente-20.00 %
Legkisebb ügylet méret0.01 lot
MT4 / MT5 / CTrader 1 lot méret100 ETC
1 pip érték 1 lotra viszonyítva amerikai dollárban0.1 USD
Legkisebb lépés növekvő ügyletmérethez0.01 lot
Árrés követelmények egy zárt pozíció nyitásához*0
TőkeáttételFxPro GM Limited
1.20

FxPro UK Limited
(Professional clients only)
1:20

FxPro Financial Services
(Retail Clients)
1:2

FxPro Financial Services
(Professional clients)
1:20
Maximális kitettség1,000,000 USD in Volume
Végrehajtási módMarket (irrelevant of platform or Account type)
Kereskedési órák24/5
Kereskedési idő (londoni idő) 10:00 PM Sunday - 10:00 PM Friday

* Csak > 100% árrésszint esetén

1: Az FxPro Financial Services Limited és a FxPro Global Markets Limited ügyfelei vehetik igénybe.

CFD-k kereskedése kriptovalutákon jelenleg az FxPro UK Ltd lakossági ügyfelei számára nem állnak rendelkezésre

A fenti különbözetek normál devizacsere kereskedési feltételek mellett alkalmazhatók. Az FxPro fenntartja a jogot arra, hogy megváltoztassa a fenti különbözeteket az Üzleti szabályzat és felhasználói feltételeknek megfelelően.