Fektessen be felelősségteljesen! Fektessen be felelősségteljesen!A különbözeten alapuló ügyletek (CFD-k) komplex pénzügyi eszközök, és a befektetett tőke gyors elvesztésének a kockázatát hordozzák magukban a tőkeáttétel miatt. A lakossági befektetők 83.39%-a veszít a befektetéssel, amikor az FxPro által kínált CFD-kkel és különbözeti spekulációkkal kereskedik. Kérem, győződjön meg arról, hogy megértette a CFD-k működését és vállalhatja-e a kockázatot, hogy akár a teljes befektetett vagyonát is elveszítheti!

BCHUSD - BitcoinCash vs US Dollar

Aktuális érték valós időben a kriptopiacon a befektetésekhez

Devizacsere-ügylet rövid: -20 %Devizacsere-ügylet hosszú: -20 %
Alacsony: 109.92Különbözet MT5 változóMagas: 111.58
Globális tőzsdei szekciók időpontjai
Sydney
16:27 (Helyi)
Megnyílik 17h 23m
Tokió
15:27 (Helyi)
Megnyílik 17h 33m
London
7:27 (Helyi)
Megnyílik 0h 33m
New York
2:27 (Helyi)
Megnyílik 7h 3m

BCHUSD kereskedési diagram

D1
W1
M1
No chart data
A múltbéli teljesítmény nem jelent garanciát a jövőbeli teljesítményre.

Kereskedési feltételek

Platform
Edge
Edge
MT4
MT5
Végrehajtás
Piaci végrehajtás
Piaci végrehajtás
EdgeVáltozó különbözetek
legkisebb: 94.00átlagos: 111.24
A piac nyitvatartási ideje*Most nyitva
A piac nyitvatartási ideje*Most nyitva
Limit és stop szint125
1 tick érték0.01
Legkisebb ügylet méret0.01 lot
1 lot méret1 BCH
1 pip érték 1 lotra viszonyítva amerikai dollárban0.01 USD
Legkisebb lépés növekvő ügyletmérethez0.01 lot
Fedezeti követelmények egy visszazárási pozíció megnyitásához*0
Végrehajtási módMarket (irrelevant of platform or Account type)

* Csak > 100% margin szint esetén

Az platformokhoz biztosított átlagos árrések naponta frissülnek, hogy tükrözzék az előző napi átlagot.Habár az FxPro megpróbál versenyképes különbözeteket kínálni a teljes kereskedési időszak alatt, az ügyfeleknek figyelembe kell venniük, hogy ez változhat és érzékeny a piaci viszonyok változására. A fenti példa csak illusztrációként szolgál. Az ügyfeleknek azt javasoljuk, hogy rendszeresen kövessék a fontos hírek bejelentését a gazdasági naptárunkban, ami a különbözetek bővülését eredményezheti többek között.

A fenti különbözetek normál devizacsere kereskedési feltételek mellett alkalmazhatók. Az FxPro fenntartja a jogot arra, hogy megváltoztassa a fenti különbözeteket az Üzleti szabályzat és felhasználói feltételeknek megfelelően.

Bitcoin Cash

Bitcoin Cash is a fork, an extension of the standard Bitcoin. Mining and usage of the leading cryptocurrency are associated with various restrictions; BCH is designed to neutralise them.

One of the main problems of bitcoin is the impossibility of significant scaling, which is also accompanied by a low transaction speed. Initially, the operation in the Bitcoin network took about 7 minutes. But the more users it gained, the more time was required to take actions. Of course, this could not suit a broad audience. Therefore experienced developers and miners created Bitcoin Cash. This crew of creators was led by Hype Yang, who in 2017 carried out a hard fork of the blockchain, which was not compatible with the original bitcoin code.

First of all, the block capacity was increased 32 times in the alternative version. At the same time, the time of transactions and transaction fees have significantly decreased. BCH is a cryptocurrency and not a platform for hosting other projects like the original coin.

By 2018, the network had grown so much that there was a need for a separate, less popular coin, Bitcoin Cash SV.