Fektessen be felelősségteljesen! Fektessen be felelősségteljesen!A különbözeten alapuló ügyletek (CFD-k) komplex pénzügyi eszközök, és a befektetett tőke gyors elvesztésének a kockázatát hordozzák magukban a tőkeáttétel miatt. A lakossági befektetők 83.39%-a veszít a befektetéssel, amikor az FxPro által kínált CFD-kkel és különbözeti spekulációkkal kereskedik. Kérem, győződjön meg arról, hogy megértette a CFD-k működését és vállalhatja-e a kockázatot, hogy akár a teljes befektetett vagyonát is elveszítheti!

ADAUSD - Cardano vs US Dollar

Aktuális érték valós időben a kriptopiacon a befektetésekhez

Devizacsere-ügylet rövid: -20 %Devizacsere-ügylet hosszú: -20 %
Alacsony: 0.354Különbözet MT5 változóMagas: 0.378
Globális tőzsdei szekciók időpontjai
Sydney
3:05 (Helyi)
Megnyílik 6h 45m
Tokió
2:05 (Helyi)
Megnyílik 6h 55m
London
18:05 (Helyi)
Megnyílik 13h 55m
New York
13:05 (Helyi)
Bezár 2h 55m

ADAUSD kereskedési diagram

D1
W1
M1
No chart data
A múltbéli teljesítmény nem jelent garanciát a jövőbeli teljesítményre.

Kereskedési feltételek

Platform
Edge
Edge
MT4
MT5
Végrehajtás
Piaci végrehajtás
Piaci végrehajtás
EdgeVáltozó különbözetek
legkisebb: 4.00átlagos: 14.62
A piac nyitvatartási ideje*Most nyitva
A piac nyitvatartási ideje*Most nyitva
Limit és stop szint15
1 tick érték0.001
Legkisebb ügylet méret0.01 lot
1 lot méret1 ADA
1 pip érték 1 lotra viszonyítva amerikai dollárban0.001 USD
Legkisebb lépés növekvő ügyletmérethez0.01 lot
Fedezeti követelmények egy visszazárási pozíció megnyitásához*0
Végrehajtási módMarket (irrelevant of platform or Account type)

* Csak > 100% margin szint esetén

Az platformokhoz biztosított átlagos árrések naponta frissülnek, hogy tükrözzék az előző napi átlagot.Habár az FxPro megpróbál versenyképes különbözeteket kínálni a teljes kereskedési időszak alatt, az ügyfeleknek figyelembe kell venniük, hogy ez változhat és érzékeny a piaci viszonyok változására. A fenti példa csak illusztrációként szolgál. Az ügyfeleknek azt javasoljuk, hogy rendszeresen kövessék a fontos hírek bejelentését a gazdasági naptárunkban, ami a különbözetek bővülését eredményezheti többek között.

A fenti különbözetek normál devizacsere kereskedési feltételek mellett alkalmazhatók. Az FxPro fenntartja a jogot arra, hogy megváltoztassa a fenti különbözeteket az Üzleti szabályzat és felhasználói feltételeknek megfelelően.

Cardano

The Cardano blockchain platform is named after the famous 16th-century Italian mathematician Gerolamo Cardano.

On this virtual platform, users can develop their decentralised applications based on smart contracts. In fact, a certain kind of programmable coin can be created here. The system is based on mathematical proofs and game theory which is not surprising: Gerolamo Cardano was highly fond of gambling.

Apparently, the creator of this token, Charles Hoskinson, feels a special connection with this historical hero as he is also a mathematician who stood at the origins of Ethereum. Partners of this blockchain project couldn't agree on the prospects, so Charles and his friend founded their separate cryptosystem in 2017.

Soon, a branded ADA token appeared inside the Cardano universe, and its name is also not a coincidence. The coin is named after the Countess of Lovelace, Augusta Ada King. Even though her father was the poet George Byron, Ada didn't follow in his footsteps but delved into mathematics. Moreover, she created the world's first computer program and described all these processes. As a result, she is rightfully considered the first programmer in world history.

It is noteworthy that the smallest fractional part of the ADA token bears the name of the countess, Lovelace.