Fektessen be felelősségteljesen! Fektessen be felelősségteljesen!A különbözeten alapuló ügyletek (CFD-k) komplex pénzügyi eszközök, és a befektetett tőke gyors elvesztésének a kockázatát hordozzák magukban a tőkeáttétel miatt. A lakossági befektetők 83.39%-a veszít a befektetéssel, amikor az FxPro által kínált CFD-kkel és különbözeti spekulációkkal kereskedik. Kérem, győződjön meg arról, hogy megértette a CFD-k működését és vállalhatja-e a kockázatot, hogy akár a teljes befektetett vagyonát is elveszítheti!

AAVEUSD - AAVE vs US Dollar

Aktuális érték valós időben a kriptopiacon a befektetésekhez

Devizacsere-ügylet rövid: -20 %Devizacsere-ügylet hosszú: -20 %
Alacsony: 62.20Különbözet MT5 változóMagas: 62.97
Globális tőzsdei szekciók időpontjai
Sydney
23:18 (Helyi)
Megnyílik 10h 32m
Tokió
22:18 (Helyi)
Megnyílik 10h 42m
London
14:18 (Helyi)
Bezár 2h 12m
New York
9:18 (Helyi)
Megnyílik 0h 12m

AAVEUSD kereskedési diagram

D1
W1
M1
No chart data
A múltbéli teljesítmény nem jelent garanciát a jövőbeli teljesítményre.

Kereskedési feltételek

Platform
Edge
Edge
MT4
MT5
Végrehajtás
Piaci végrehajtás
Piaci végrehajtás
EdgeVáltozó különbözetek
legkisebb: 60.00átlagos: 72.36
A piac nyitvatartási ideje*Most nyitva
A piac nyitvatartási ideje*Most nyitva
Limit és stop szint125
1 tick érték0.01
Legkisebb ügylet méret0.01 lot
1 lot méret1 AAVE
1 pip érték 1 lotra viszonyítva amerikai dollárban0.01 USD
Legkisebb lépés növekvő ügyletmérethez0.01 lot
Fedezeti követelmények egy visszazárási pozíció megnyitásához*0
Végrehajtási módMarket (irrelevant of platform or Account type)

* Csak > 100% margin szint esetén

Az platformokhoz biztosított átlagos árrések naponta frissülnek, hogy tükrözzék az előző napi átlagot.Habár az FxPro megpróbál versenyképes különbözeteket kínálni a teljes kereskedési időszak alatt, az ügyfeleknek figyelembe kell venniük, hogy ez változhat és érzékeny a piaci viszonyok változására. A fenti példa csak illusztrációként szolgál. Az ügyfeleknek azt javasoljuk, hogy rendszeresen kövessék a fontos hírek bejelentését a gazdasági naptárunkban, ami a különbözetek bővülését eredményezheti többek között.

A fenti különbözetek normál devizacsere kereskedési feltételek mellett alkalmazhatók. Az FxPro fenntartja a jogot arra, hogy megváltoztassa a fenti különbözeteket az Üzleti szabályzat és felhasználói feltételeknek megfelelően.

Aave

Aave was created in Finland by Stani Kulechov, a young master of law and a recent graduate of the University of Helsinki. Initially, it was a decentralised crypto lending platform based on the De-Fi protocol and was used to provide an opportunity to lend and borrow cryptocurrencies at both floating and fixed fees.

Influenced by Ethereum, Stani founded his company ETHLend in 2017. In that year, the project managed a $16.2 million ICO. The main product was a new P2P platform of a similar type, like the one described above. Users might trade branded LEND tokens and manage to sell more than a billion of them before they faced a lack of liquidity as early as 2018.

The project had to be transformed and turned into Aave, which means 'ghost' in Finnish. The developers chose this name to intrigue users with a wide range of innovative technologies for decentralised finance.

However, the AAVE token appeared much later than the platform at the end of 2020. At that time, the previous LEND coins were exchanged for new ones at a ratio of 100 to 1. The Aave V2 main net, which is still operating today, went live a couple of months later, also in 2020.