info
Fektessen be felelősségteljesen! FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Fektessen be felelősségteljesen!Fektessen be felelősségteljesen!A különbözeten alapuló ügyletek (CFD-k) komplex pénzügyi eszközök, és a befektetett tőke gyors elvesztésének a kockázatát hordozzák magukban a tőkeáttétel miatt. A lakossági befektetők 78.90%-a veszít a befektetéssel, amikor az FxPro által kínált CFD-kkel és különbözeti spekulációkkal kereskedik. Kérem, győződjön meg arról, hogy megértette a CFD-k működését és vállalhatja-e a kockázatot, hogy akár a teljes befektetett vagyonát is elveszítheti!A különbözeten alapuló ügyletek (CFD-k) és különbözeti spekulációk komplex pénzügyi eszközök, és a befektetett tőke gyors elvesztésének a kockázatát hordozzák magukban a tőkeáttétel miatt. A lakossági befektetők 80.59%-a veszít a befektetéssel, amikor az FxPro által kínált CFD-kkel és különbözeti spekulációkkal kereskedik. Kérem, győződjön meg arról, hogy megértette a CFD-k és különbözeti spekulációk működését és vállalhatja-e a magas kockázatot, hogy akár a teljes befektetett vagyonát is elveszítheti!
FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Fektessen be felelősségteljesen: A CFD-kkel való kereskedés komoly kockázatot hordoz magában.

Kereskedői pult.
A piac egy pillantás alatt.

Keresse meg, hogy melyik devizák árai változnak igazán, figyelje az ügyfelek nyitott pozícióit, vizsgálja meg egy időegység alatt az ügyletek számát és így tovább!

Az FxPro kereskedő pulttal egyszerű szemléletes módon szerezhet benyomást arról, hogy mi történik a világ pénzpiacain.

Devizamozgatók

Ügyfél pozíciói

Árkövető

Globális tőzsdei szekciók időpontjai
Sydney
11:14 (Local)
Closes in 4h 58m
Tokyo
10:14 (Local)
Closes in 4h 46m
London
02:14 (Local)
Opens in 5h 46m
New York
21:14 (Local)
Opens in 12h 16m

Az FxPro kereskedő pult egy kiváló kiegészítés a deviza árgrafikonhoz a kerekedő platformján.

Használja az FxPro kereskedő pultot a gazdasági forex naptárral, hogy javítsa a kereskedését!

Tervezze meg a kereskedési napját percekre lebontva a könnyen használható gazdasági naptár segítségével! Időközben tartsa a szemét az FxPro kereskedő pulton és egy gyors visszajelzést kap arról, hogy mi történik jelenleg a pénzpiacokon!

Nézze meg a gazdasági naptárt!
browser calendar