info
Fektessen be felelősségteljesen! FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Fektessen be felelősségteljesen!Fektessen be felelősségteljesen!A különbözeten alapuló ügyletek (CFD-k) komplex pénzügyi eszközök, és a befektetett tőke gyors elvesztésének a kockázatát hordozzák magukban a tőkeáttétel miatt. A lakossági befektetők 75.54%-a veszít a befektetéssel, amikor az FxPro által kínált CFD-kkel és különbözeti spekulációkkal kereskedik. Kérem, győződjön meg arról, hogy megértette a CFD-k működését és vállalhatja-e a kockázatot, hogy akár a teljes befektetett vagyonát is elveszítheti!A különbözeten alapuló ügyletek (CFD-k) és különbözeti spekulációk komplex pénzügyi eszközök, és a befektetett tőke gyors elvesztésének a kockázatát hordozzák magukban a tőkeáttétel miatt. A lakossági befektetők 79.78%-a veszít a befektetéssel, amikor az FxPro által kínált CFD-kkel és különbözeti spekulációkkal kereskedik. Kérem, győződjön meg arról, hogy megértette a CFD-k és különbözeti spekulációk működését és vállalhatja-e a magas kockázatot, hogy akár a teljes befektetett vagyonát is elveszítheti!
FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Fektessen be felelősségteljesen: A CFD-kkel való kereskedés komoly kockázatot hordoz magában.
FxPro Segélyközpont - szószedet

Kiskereskedelmi áruforgalom (Retail Sales)

A kiskereskedelmi áruforgalom egy nagy befolyással bíró gazdasági mutató, ami az összes kiskereskedelmi eladás havi változását követi. A kiskereskedelmi eladási jelentések fontosak a kereskedőknek, mert a fogyasztás felelős egy ország gazdasági aktivitásának többségéért. Amikor a kiskereskedelmi eladások jobban alakulnak a kereskedők előzetes becslésénél, akkor bikás árváltozásokra lehet számítani az ország devizájában. Az Egyesült Államokban a kiskereskedelmi forgalmi jelentést egy általános eladások és egy mageladások részre osztják fel, az utóbbi nem tartalmazza az autóeladásokat, mert ezt a nagy piaci szegmenst nagyon volatilisnek tartják, és ezért elfedheti az adott trendet.