info
Fektessen be felelősségteljesen! Fektessen be felelősségteljesen!Fektessen be felelősségteljesen!A különbözeten alapuló ügyletek (CFD-k) komplex pénzügyi eszközök, és a befektetett tőke gyors elvesztésének a kockázatát hordozzák magukban a tőkeáttétel miatt. A lakossági befektetők 74.02%-a veszít a befektetéssel, amikor az FxPro által kínált CFD-kkel és különbözeti spekulációkkal kereskedik. Kérem, győződjön meg arról, hogy megértette a CFD-k működését és vállalhatja-e a kockázatot, hogy akár a teljes befektetett vagyonát is elveszítheti!A különbözeten alapuló ügyletek (CFD-k) és különbözeti spekulációk komplex pénzügyi eszközök, és a befektetett tőke gyors elvesztésének a kockázatát hordozzák magukban a tőkeáttétel miatt. A lakossági befektetők 77.37%-a veszít a befektetéssel, amikor az FxPro által kínált CFD-kkel és különbözeti spekulációkkal kereskedik. Kérem, győződjön meg arról, hogy megértette a CFD-k és különbözeti spekulációk működését és vállalhatja-e a magas kockázatot, hogy akár a teljes befektetett vagyonát is elveszítheti!
Fektessen be felelősségteljesen: A CFD-kkel való kereskedés komoly kockázatot hordoz magában.
FxPro Segélyközpont - szószedet

Árrés számológép (undefined)

Az FxPro árrés számológép lehetővé teszi a kereskedőknek, hogy gyorsan és könnyen kiszámítsák, hogy mekkora árrésre van szükség ahhoz, hogy egy pozíciót nyitva tartsanak. A számítást a következő képlet szerint végzik:

Szükséges árrés=volumen (lot méret) / tőkeáttétel * elszámoló deviza/bázisdeviza keresztárfolyam (ha különbözik a kereskedéshez használt devizapár bázisdevizájától).

Kattintson a 'Kereskedési számológép' menüpontra a bal oldali menüben, hogy elvégezze a kereskedéshez szükséges számításokat!