info
Fektessen be felelősségteljesen! Fektessen be felelősségteljesen!Fektessen be felelősségteljesen!A különbözeten alapuló ügyletek (CFD-k) komplex pénzügyi eszközök, és a befektetett tőke gyors elvesztésének a kockázatát hordozzák magukban a tőkeáttétel miatt. A lakossági befektetők 74.02%-a veszít a befektetéssel, amikor az FxPro által kínált CFD-kkel és különbözeti spekulációkkal kereskedik. Kérem, győződjön meg arról, hogy megértette a CFD-k működését és vállalhatja-e a kockázatot, hogy akár a teljes befektetett vagyonát is elveszítheti!A különbözeten alapuló ügyletek (CFD-k) és különbözeti spekulációk komplex pénzügyi eszközök, és a befektetett tőke gyors elvesztésének a kockázatát hordozzák magukban a tőkeáttétel miatt. A lakossági befektetők 77.37%-a veszít a befektetéssel, amikor az FxPro által kínált CFD-kkel és különbözeti spekulációkkal kereskedik. Kérem, győződjön meg arról, hogy megértette a CFD-k és különbözeti spekulációk működését és vállalhatja-e a magas kockázatot, hogy akár a teljes befektetett vagyonát is elveszítheti!
Fektessen be felelősségteljesen: A CFD-kkel való kereskedés komoly kockázatot hordoz magában.
FxPro Súgó Központ: FxPro Alkalmazás

Can I open a trading account using the FxPro App and how?

You can open multiple accounts with different settings and on different FxPro platforms (MetaTrader 4, MetaTrader 5, cTrader etc) using the FxPro app.

To do this, open the “Accounts” section in the Toolbar, and go to the very end of the list of the “virtual cards” and tap “Create New Account”.

You will select the preferred platform, leverage and base currency and tap “Create”.

Your newly created account will appear in the list of “virtual cards”, and you can top it up directly or transfer funds from the FxPro Wallet.

If you have not installed the mobile platform yet, or if it was previously uninstalled, you will be prompted to download it in the “Account type” options.

You can also change the size of the leverage, reset passwords, check balances and make a deposits, as well as copy the account number (by tapping the “Account number” icon).

Please note that there is a maximum of 5 Live trading accounts per profile.
Segített Önnek ez a cikk?