Fektessen be felelősségteljesen! Fektessen be felelősségteljesen!A különbözeten alapuló ügyletek (CFD-k) komplex pénzügyi eszközök, és a befektetett tőke gyors elvesztésének a kockázatát hordozzák magukban a tőkeáttétel miatt. A lakossági befektetők 84.72%-a veszít a befektetéssel, amikor az FxPro által kínált CFD-kkel és különbözeti spekulációkkal kereskedik. Kérem, győződjön meg arról, hogy megértette a CFD-k működését és vállalhatja-e a kockázatot, hogy akár a teljes befektetett vagyonát is elveszítheti!
FxPro Súgó Központ: FxPro Alkalmazás

How can I register on the FxPro App?

Ha már rendelkezik regisztrált fiókkal az FxPro Direct Web szolgáltatásban, ingyenesen letöltheti alkalmazásunkat a Google Play vagy az AppStore áruházból, és bejelentkezhet ugyanazokkal az adatokkal, mint az FxPro Direct Webnél.< /p>

Ha megkezdte a regisztrációt az FxPro Direct Web szolgáltatásban, de még nem fejezte be, az FxPro alkalmazáson keresztül folytathatja a regisztrációt, onnan ahol abbahagyta.

Ha még nem regisztrált fiókot az FxPro-nál, ingyenesen letöltheti alkalmazásunkat, és végrehajthatja a regisztrációs lépéseket:

1. LÉPÉS. Töltse le az FxPro alkalmazást a Google Play Marketről vagy az AppStore-ról. Nyissa meg, és folytassa a „Bejelentkezés e-mail-címmel” lehetőséggel. Válassza ki a tartózkodási országát, nevét, vezetéknevét és e-mail címét. Ezután hozza létre jelszavát.

2. LÉPÉS. Ezután lehetősége van rövid jelkód létrehozására a bejelentkezéshez. Felhívjuk figyelmét, hogy a jelszó csak az aktuálisan használt eszközön lesz érvényes, amikor bejelentkezik az alkalmazásba. Az FxPro Web esetében továbbra is használnia kell a bejelentkezési adatait, amelyekkel regisztrált.

FxPro Direct profilja készen áll. Azonban az alkalmazás összes funkciójának feloldásához, kereskedési számlák létrehozásához, az integrált platformon való kereskedéshez és a számlák finanszírozásához el kell végeznie a teljes regisztrációt. Ennek során meg kell válaszolnia egy sor kérdést a kereskedési tapasztalatával kapcsolatban, és a szükséges dokumentumok digitális másolatait fel kell töltenie (útlevél/személyi igazolvány, tartózkodási igazolás – az elmúlt 6 hónapban kiállított közüzemi számla vagy bankszámlakivonat) a profil igazolásához.

Miután profilja teljes ellenőrzése megtörtént, elkezdheti a kereskedést az FxPro-val!

Felhívjuk figyelmét, hogy a Metatrader 4 vagy 5 platformot közvetlenül is elérheti az e-mailben kapott számlaszámával és jelszavával.

Felhívjuk figyelmét, hogy az FxPro-fiók megnyitásának joghatósága a lakóhely országától függ. Az FxPro nem kínál különbségi szerződéseket bizonyos joghatóságok, köztük az Egyesült Államok, Irán és Kanada lakosai számára.

Segített Önnek ez a cikk?