Fektessen be felelősségteljesen! Fektessen be felelősségteljesen!A különbözeten alapuló ügyletek (CFD-k) komplex pénzügyi eszközök, és a befektetett tőke gyors elvesztésének a kockázatát hordozzák magukban a tőkeáttétel miatt. A lakossági befektetők 84.72%-a veszít a befektetéssel, amikor az FxPro által kínált CFD-kkel és különbözeti spekulációkkal kereskedik. Kérem, győződjön meg arról, hogy megértette a CFD-k működését és vállalhatja-e a kockázatot, hogy akár a teljes befektetett vagyonát is elveszítheti!
FxPro Súgó Központ: FxPro Alkalmazás

What is the FxPro App?

Az FxPro alkalmazás egy személyes mobilszámla-kezelési terület, amely lehetővé teszi az alkalmazáson keresztüli kereskedést FxPro platformfiók vagy Metatrader 4/5 fiók használatával.

  • Az alkalmazás 6 CFD eszközosztályt kínál kereskedésre: Forex, határidős ügyletek, indexek, részvények, fémek és energiák.
  • Létrehozhat új számlákat, befejezheti az ellenőrzési folyamatot, megváltoztathatja a jelszavakat, feltölthet számlákat több finanszírozási lehetőséggel, pénzfelvételt stb.
  • A piaci elemzések egy integrált gazdasági naptár segítségével naprakészen tartják a kereskedőket a főbb hírekről, valamint lehetővé teszik a piaci események nyomon követését push értesítésekkel.
  • Ha bármilyen kérdése van, forduljon a hét minden napján 24 órában díjnyertes ügyfélszolgálati csapatunkhoz közvetlenül az alkalmazáson belül.
Segített Önnek ez a cikk?