info
Fektessen be felelősségteljesen! Fektessen be felelősségteljesen!Fektessen be felelősségteljesen!A különbözeten alapuló ügyletek (CFD-k) komplex pénzügyi eszközök, és a befektetett tőke gyors elvesztésének a kockázatát hordozzák magukban a tőkeáttétel miatt. A lakossági befektetők 76.14%-a veszít a befektetéssel, amikor az FxPro által kínált CFD-kkel és különbözeti spekulációkkal kereskedik. Kérem, győződjön meg arról, hogy megértette a CFD-k működését és vállalhatja-e a kockázatot, hogy akár a teljes befektetett vagyonát is elveszítheti!A különbözeten alapuló ügyletek (CFD-k) és különbözeti spekulációk komplex pénzügyi eszközök, és a befektetett tőke gyors elvesztésének a kockázatát hordozzák magukban a tőkeáttétel miatt. A lakossági befektetők 79.83%-a veszít a befektetéssel, amikor az FxPro által kínált CFD-kkel és különbözeti spekulációkkal kereskedik. Kérem, győződjön meg arról, hogy megértette a CFD-k és különbözeti spekulációk működését és vállalhatja-e a magas kockázatot, hogy akár a teljes befektetett vagyonát is elveszítheti!
Fektessen be felelősségteljesen: A CFD-kkel való kereskedés komoly kockázatot hordoz magában.
FxPro Súgó Központ: CTRADER PLATFORM

Honnan tudhatom, hogy a cBot megfelelően fut-e?

Ha cBOT-okat futtat a cTrader platformján, akkor látni fogja a grafikon bal alsó sarkában a csatolt cBot-ok listáját. Egy ‘Stop’ gomb is megjelenik, ha a cBot megfelelően működik.
Ha a cBot-okat az 'Automata' menüben futtatja, akkor a cBot lista minden eleménél lát aktív példányokat. A ‘Stop’ gomb is megjelenik a futó példány mellett.
Amint fut a cBot, ellenőrizheti az ‘Hirdetményeket’, és a ‘cBot Log’ menüt, hogy nincs-e valamilyen rendszerhiba.
Segített Önnek ez a cikk?