info
Fektessen be felelősségteljesen!
Fektessen be felelősségteljesen!Fektessen be felelősségteljesen!A különbözeten alapuló ügyletek (CFD-k) komplex pénzügyi eszközök, és a befektetett tőke gyors elvesztésének a kockázatát hordozzák magukban a tőkeáttétel miatt. A lakossági befektetők 70.25%-a veszít a befektetéssel, amikor az FxPro által kínált CFD-kkel és különbözeti spekulációkkal kereskedik. Kérem, győződjön meg arról, hogy megértette a CFD-k működését és vállalhatja-e a kockázatot, hogy akár a teljes befektetett vagyonát is elveszítheti! A különbözeten alapuló ügyletek (CFD-k) és különbözeti spekulációk komplex pénzügyi eszközök, és a befektetett tőke gyors elvesztésének a kockázatát hordozzák magukban a tőkeáttétel miatt. A lakossági befektetők 75.56%-a veszít a befektetéssel, amikor az FxPro által kínált CFD-kkel és különbözeti spekulációkkal kereskedik. Kérem, győződjön meg arról, hogy megértette a CFD-k és különbözeti spekulációk működését és vállalhatja-e a magas kockázatot, hogy akár a teljes befektetett vagyonát is elveszítheti!
Fektessen be felelősségteljesen: A CFD-kkel való kereskedés komoly kockázatot hordoz magában.
FxPro Help Centre: CTRADER PLATFORM

Hogyan lehet belépni a cTrader kereskedő platformba?

A cTrader hozzáférési adatait e-mail üzenetben küldjük el Önnek, amint a számlája megnyitását megerősítettük.

Amikor megnyitja a platformot, egy belépési ablak jelenik meg, vagy kiválaszthatja a 'cTrader' a bal felső sarokban, majd pedig kiválaszthatja a 'feliratkozás' menüpontot.

Adja meg a számlaszámot, és másolja be az e-mail üzenetből a kapott jelszót!

Befektetői jelszó módosítása

Továbbá lehetősége van arra is, hogy a 'cTrader azonosítójával iratkozzon fel'. Ha ezt a megoldást választja, akkor minden cTrader demó és valódi számlát össze tud vele kapcsolni, így egyszerűen be tud lépni a cTrader azonosítóval és könnyen válthat az egyik kereskedő számláról a másikra.
Segített Önnek ez a cikk?