Fektessen be felelősségteljesen! Fektessen be felelősségteljesen!A különbözeten alapuló ügyletek (CFD-k) komplex pénzügyi eszközök, és a befektetett tőke gyors elvesztésének a kockázatát hordozzák magukban a tőkeáttétel miatt. A lakossági befektetők 79.28%-a veszít a befektetéssel, amikor az FxPro által kínált CFD-kkel és különbözeti spekulációkkal kereskedik. Kérem, győződjön meg arról, hogy megértette a CFD-k működését és vállalhatja-e a kockázatot, hogy akár a teljes befektetett vagyonát is elveszítheti!
FxPro Súgó Központ: CTRADER PLATFORM

Hogyan lehet egy függő megbízást létrehozni?

Bármikor létre tud hozni egy függő megbízást a ‘Megbízás létrehozása’ ablakban. A ‘Megbízás létrehozása’ mezőben válassza ki a ‘Limitáras megbízást’ vagy ‘Stop megbízást’, és válassza ki a szimbólumot, limitárat, összeget és lejárati dátumot és időt, állítsa be a veszteségzárási és nyereségzárási szinteket és kattintson az ‘Eladás’ vagy ‘Vétel’ gombokra!

Továbbá létrehozhat egy függő megbízást a 'piaci mélységen (market depth)' keresztül is, vagy ha az árgrafikonra kattint az egér jobb billentyűjével.
Segített Önnek ez a cikk?