Fektessen be felelősségteljesen! Fektessen be felelősségteljesen!A különbözeten alapuló ügyletek (CFD-k) komplex pénzügyi eszközök, és a befektetett tőke gyors elvesztésének a kockázatát hordozzák magukban a tőkeáttétel miatt. A lakossági befektetők 79.28%-a veszít a befektetéssel, amikor az FxPro által kínált CFD-kkel és különbözeti spekulációkkal kereskedik. Kérem, győződjön meg arról, hogy megértette a CFD-k működését és vállalhatja-e a kockázatot, hogy akár a teljes befektetett vagyonát is elveszítheti!
FxPro Súgó Központ: CTRADER PLATFORM

Hogyan lehet egy új megbízást létrehozni a cTraderben?

Többféleképpen is létrehozhat egy új megbízást a cTraderben.

Nyomja meg az F9-et, hogy megnyissa a ‘Megbízás létrehozása’ ablakot, vagy kattintson a platformja bal oldalán lévő figyelőlista felett található ikonra! Kattinthat továbbá bármelyik eszközre a 'Figyelőlistában', majd válassza ki az ‘Új rendelés’ menüpontot, vagy küldjön el egy megbízást közvetlenül a Vétel és Eladás gombokkal!

Vétel

A vétel és eladás gombok minden megnyitott árgrafikonon elérhetők.

elérhető

Ha a 'GyorsKereskedő' beállítás nincs aktiválva, akkor egy új ablak jelenik meg, ami lehetővé teszi Önnek, hogy új piaci megbízásokat, méghozzá limitáras vagy stop megbízást hozzon létre, és kiválassza a kereskedéshez használni kívánt eszközt és beállítsa a veszteségzárási és nyereségzárási szinteket.

Piaci Megbízás
Megjegyzés: Ha egy kattintással vagy dupla kattintással szeretne egy kereskedést megnyitni vagy lezárni közvetlenül a grafikonon vagy figyelőlistán, akkor ezt be kell állítania a beállításoknál.
Segített Önnek ez a cikk?