Jim Sutcliffe kijelölt elnök

A vezető globális lakossági forex és CFD brókercég, az FxPro Financial Services Ltd (FxPro), ma bejelentette, hogy kinevezte Jim Sutcliffe-t ügyvezető hatáskörrel nem rendelkező elnöknek. Feltehetőleg 2010 júniusától fogja ezt a szerepet betölteni.

Jim Sutcliffe a piacvezető cégeknél több mint 30 év során összegyűjtött, gazdag nemzetközi tapasztalatot hoz magával. Biztosítási matematikusként csatlakozott a Prudential-hoz 1976-ban, és számos tapasztalt munkakört betöltött az Egyesült Királyságban és annak amerikai leányvállalatainál, ami az 1994 és 1997 közötti Prudential ügyvezető igazgatói pozícióban érte el a csúcsát. Elnökhelyettes volt 1197 és 1999 között a Liberty International-nél, amit ma Capital Shopping Centres Group néven ismernek és az FTSE 100-ben jegyzett, egyik vezető ingatlanpiaci cég az Egyesült Királyságban.

Jim Sutcliffe az Old Mutual PLC korábbi ügyvezető igazgatója

A legutóbbi időben, 2001 elejétől 2008 közepéig Sutcliffe úr az Old Mutual plc ügyvezető igazgatója volt. Az FTSE 100-nál jegyzett nemzetközi életbiztosító és eszközkezelő cég felügyeleti munkakörében ő volt felelős az ázsiai, európai és amerikai piacokon az üzleti növekedésért, valamint a dél-afrikai biztosítási és banki üzletág fejlődésért.

Jim Sutcliffe jelenleg a CVC Capital Partners főtanácsadója, a Lonmin plc és a Sun Life Canada ügyvezetői hatáskörrel fel nem ruházott igazgatója, Financial Reporting Council igazgatója, és a Biztosítási matematikusok tanácsának elnöke. Továbbá a Nelson Mandela Örökség Alap igazgatója is volt az Egyesült Királyságban.

Panagiotis Xydas, az FxPro ügyvezető főtisztviselője így vélekedett

“Az FxPro nagy örömmel teljesíti ezt a nagyon fontos kinevezést. Nagyon várjuk Jim-t a csapatunkba, hogy komoly tapasztalatával erősítse az üzleti tevékenységünket egy nagyon csábító növekedést és fejlődést biztosító időszak alatt. A 2010-es év egy izgalmas évnek kínálkozik, és kétségkívül Jim komoly és értékes hozzájárulást tud biztosítani az FxPro fejlődéséhez és ahhoz, hogy a piaci versenyben a cég az élvonalban tudjon maradni.”
Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Nazad na sve objave za tisak