FxPro bemutatja az úttörő stratégiaépítő eszközt

2013 május 22-e LondonAz FxPro Group Ltd (FxPro) a vezető globális forex brókercég bejelentette az FxPro Quant, egy élvonalbeli Expert advisor stratégiaépítő indítását. Az FxPro Quant egy forradalmi termék, ami lehetővé teszi a kereskedőknek, hogy a saját Expert Advisor programot fejlesszék ki az MT4-es platformra egyszerűen húzd és ejtsd technikát használva.

Az algoritmikus kereskedőrendszerek, mint az FxPro Quant lehetővé teszik a kereskedőknek, hogy további kereskedési lehetőségeket azonosítsanak; kidolgozzanak és visszamérjék a kereskedési stratégiákat és hatékonyan eltávolítsák az érzelmeket a kereskedési döntésekből. Az FxPro saját, kutatási eredményei* azt mutatták, hogy az algoritmikus kereskedőrendszereket használó kereskedők 5-ször jobb kereskedési eredményeket és stabilabb nyereséget érnek el, mint a manuális módszert használó kereskedők. Megdöbbentő módon a kereskedők 87%-a továbbra is a manuális módszert használja.

Az FxPro Quant stratégiaépítő elérhetővé teszi az algoritmikus kereskedést minden kereskedő számára anélkül, hogy programozási ismeretre lenne szükség. Ez a fejlett stratégiaépítő eszköz egy felhasználóbarát, vizuális eszköz, amit könnyű használni és demó verzióval, előzetesen betöltött, a kereskedők igényére szabott stratégiák szerint lehet használni.

Az FxPro minden támogatást biztosít a kereskedőknek, amely az értékes kereskedő eszközök használatához szükséges: egy szakértő Expert Advisor segélyközpontot, ami bármilyen ügyfélkérés esetén rendelkezésre áll és egy átfogó FxPro Quant tananyagokat, ami a vállalat weboldalán található meg.

“A felhasználóbarát FxPro Quant stratégiaépítő követi egy nélkülözhetetlen kockázat és pénzkezelő eszköz, az FxPro E-pénztárca jelenlegi bevezetését. Az FxPro előrejelzi az ügyfelek szükségletét, és biztosítja a szükséges termékeket és szolgáltatásokat ahhoz, hogy sikeres kereskedővé váljanak; a megbízások végrehajtásának transzparens ügynökség modelljétől olyan fejlett kereskedő eszközökig, mint a Quant, amelyek arra szolgálnak, hogy elérjék ezt a célt.” mondta Charalambos Psimolophitis az FxPro ügyvezető igazgatója.
Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Nazad na sve objave za tisak