FxPro Quant - az automatikus kereskedés forradalma

2015 február 19-e London.Egy egyszerűen használható húzd és ejtsd felületet alkalmazva az FxPro forradalmi Quant stratégiaépítő programja lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy saját automatikusan kereskedő stratégiákat hozzanak létre megjelenítve azt, hogy hogyan hatnak egymásra a technikai indikátorok, logikai függvények és matematikai műveletek. Így komplex kereskedő algoritmusokat lehet létrehozni anélkül, hogy programozási nyelvet kellene ismerni. A vállalat minden új verziója számos lényeges fejlesztést foglal magában, és mindenki számára ingyen elérhetővé tettük, megfelelve az FxPro azon elvének, hogy mi mindig az ügyfelek oldalán állunk.

“Quant programot nagyon jól fogadták a kereskedők és ez az új verzió még több funkcióval rendelkezik. A fejlesztett kialakításon kívül olyan tabulátorokat is adtunk hozzá, amelyek lehetővé teszi nekik, hogy egyszerre több stratégián dolgozzanak, kereső és zoom funkciókat, kapcsolati színkódokat, és az egyénre szabott Quant stratégiákat menthetnek el mint MT4-es expert advisorokat és cTrader robotokat. Ezek a tulajdonságok minden kereskedő számára ingyen elérhető az új FxPro Quant portálról, függetlenül attól, hogy van-e FxPro számlája vagy nincs. Annyira megbízunk a kereskedő platformjaink minőségében, hogy örömmel tesszük elérhetővé mindenki számára.” mondta Charalambos Psimolophitis az FxPro ügyvezető igazgatója.

Az FxPro web alapú Quant stratégiaépítő programja most már aktív, és az alábbi weboldalon érhető el http://quant.fxpro.co.uk.

Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Nazad na sve objave za tisak