FxPro-t jelölték az Országos Nyilvános Bajnoknak a Ciprus és Európai Üzleti Díjak rendezvényen

2014 január 22-e London.Az FxPro Financial Services Limited (FxPro) a globális internetes forex kereskedő szolgáltatót jelölték a Ciprusi Országos Nyilvános Bajnok a 2013/14-es az European Business Awards (EBA) rendezvényen.

A nyilvános szavazás első fázisában több mint 70980 szavazatot kapott az FxPro videó bemutatkozása és az FxPro kapta a legnagyobb számú szavazatot Cipruson. A céget 375 más üzleti versenytárs közül választották ki, és lett az egyik tegnap bejelentett Országos Nyilvános Bajnok Európában a másik 30 közül.

A második nyilvános szavazási fázis most nyitva van és 2014 március 25-ig tart és egy olyan vállalatot fog eredményezni, amelyet a legtöbb szavazattal fognak megválasztani az Európai Nyilvános Bajnoknak a 2014 május 27-én megrendezendő Athéni gálaeseményen.

“Egy valódi megtiszteltetés látni az FxPro nevét a Ciprusi Országos Nyilvános Bajnokként. A nyilvános szavazással elért díj egy valódi elismerése az elmúlt években végzett kemény munkánknak különösen, ha más kiváló ciprusi vállalatokkal vetjük össze. Reméljük, hogy ezek a szavazók megtartják a támogatásukat, mivel arra törekszünk, hogy az Európai Nyilvános Bajnok legyünk." mondta Charalambos Psimolophitis az FxPro ügyvezető igazgatója.

Az European Business Awards (EBA) egy független értékelő program, amit arra terveztek, hogy értékeljék és ösztönözzék a kiválóságot, a legjobb gyakorlatot és innovációt az Európai üzleti közösségben.

“Kifejezetten le voltunk nyűgözve ennek az évnek a nagyon magas színvonalától, és nagyon örülünk a videónkra kapott nyilvános reakciónak. Összesen több mint kétszer annyi szavazatot kaptunk ebben az évben, mint tavaly. Nagyszerű látni azt, hogy mennyi ember vett részt a szavazáson. Az FxPro jó munkát végzett, és további sikereket kívánunk nekik a második és végső körben.” mondta Adrian Tripp az EBA ügyvezető igazgatója.
Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Nazad na sve objave za tisak